RE/MAXilla aloittaneet uudet franchisingyrittäjät

RE/MAX on avannut toimistot Kotkaan, Jyväskylään ja Tampereelle. Uusina franchisingyrittäjinä aloittivat Anne Vastamäki, Outi Karppinen sekä Tiina ja Pasi Bergqvist.

RE/MAX Kotka

RE/MAX Room avautui 1. maaliskuuta Kotkaan osoitteeseen Kauppakatu 3. Toimiston yrittäjänä toimii kokenut kiinteistönvälitysalan ammattilainen ja yrittäjä Anne Vastamäki.


Kuvassa Kotkan yrittäjä Anne Vastamäki

”Odotan sekä itseltäni, että yritykseltäni ja RE/MAXilta, menestystä, jatkuvaa kehitystä, laadun ja tason ylläpitoa sekä parantamista, arvomaailman ylläpitoa, yrityksen laajentumista ja kasvua henkilökunnan määrän lisääntymisen kautta, koulutusta, tietoa ja taitoa – näin muutaman mainitakseni”, kertoo yrittäjä Anne Vastamäki innoissaan.

RE/MAX Jyväskylä

RE/MAX Kiinteistönvälitys OK avautui helmikuussa 2018 Jyväskylässä osoitteeseen Gummeruksenkatu 6. Franchising-yrittäjänä toimistossa toimii kokenut kiinteistönvälittäjä Outi Karppinen. ”Olen avannut uuden tyylisen välitysalan yrityksen Jyväskylään - Asuntokaupan olohuoneen, jonne asiakas voi piipahtaa kertomaan millaisia toiveita ja haaveita uuden kodin tiimoilta olisi ja kuinka voisimme palvella häntä nykyisen asunnon myynnin tiimoilta.”


Kuvassa Jyväskylän yrittäjä Outi Karppinen

”Pitkän kiinteistönvälitysurani – joka alkoi vuonna 1989 – aikana olin saanut useampia kyselyitä eri välitysketjuilta toimiston johtajaksi ja yrittäjäksi lähtemisestä, mutta aiemmin ei mikään ollut kolahtanut kuten RE/MAX”, kertoo yrittäjä Outi Karppinen. ”Olemme perheeni kanssa matkustelleet paljon maailmalla, mm. Yhdysvalloissa, joten RE/MAX tuntui jo valmiiksi hyvin tutulta. RE/MAXin dynaamisuus ja innovatiivisuus tekivät minuun vaikutuksen.”

”Olen täysillä tämän lipun alla, jonka olen ensihetkestä alkaen kokenut omakseni”, Karppinen jatkaa. ”Odotan innolla, että pääsen kertomaan kaikille tahoille meidän erinomaisista tuotteistamme, ohjelmistamme sekä palveluistamme. Minulla on vahva usko siitä, että RE/MAX on se suurin ja kaunein toimija jatkossa välitysalalla, sillä täällä menestyvät sekä välittäjät, yrittäjät, että asiakkaat.”

RE/MAX Tampere

RE/MAX Capitalin uudet yrittäjät ihastuivat RE/MAXin työkaluihin, koulutustarjontaan ja yhteisöön. Toimisto sijaitsee keskeisellä paikalla Keskustorilla, osoitteessa Keskustori 1.

”Heti ensitapaamisessa ihastuimme siihen, mitä RE/MAX voi tarjota välittäjälle. Työkalut ovat ensiluokkaiset, parempaa koulutustarjontaa ei löydy mistään ja jakamisen kulttuuri on aivan poikkeuksellisen hieno. Tapasimme muutamia RE/MAXin välittäjiä ennen kuin teimme päätöksen tulla mukaan ketjuun ja tuo avoimuus, ystävällisyys ja lämpö – se, kuinka he toivottivat meidät tervetulleiksi RE/MAX-ketjuun - tuli suoraan sydämestä. Voiko tuosta tarjouksesta kieltäytyä? – me emme voineet ja hyvä niin!” kertovat RE/MAX Capitalin uudet yrittäjät Tiina ja Pasi Bergqvist. ”Yhteisöllisyys ja ystävällisyys ei rajoitu vain Suomen toimistoihin vaan sama meininki jatkuu myös muualla. Saimme viime syksynä osallistua Lissabonissa järjestettyyn RE/MAX Euroopan tapahtumaan, johon osallistui noin 1400 RE/MAX-välittäjää eri Euroopan maista ja sama lämpö oli läsnä myös koko tapahtuman ajan.”


Kuvissa Tampereen yrittäjät Tiina ja Pasi Bergqvist

”Myös innovatiivinen RE/MAX -ketjun johto innosti meitä liittymään mukaan RE/MAXiin. RE/MAX Suomen Pasi ja Petri Aallon huikea sitoutuminen ja omistautuminen ketjuun välittyy ihan jokaiselle välittäjälle tässä ketjussa”, Bergqvistit lisäävät. He ovat toimineet RE/MAXilla vuoden verran kiinteistönvälittäjinä ja vakuuttuneet siitä, että tämä on se missä me he haluavat tehdä tätä työtä. Päätös toimiston yrittäjiksi ryhtymisestä oli helppo. ”Haluamme omalla panoksellamme olla edesauttamassa sitä, että RE/MAX on Suomen ykkönen kaikilla mittareilla mitattuna. Odotamme kasvua sekä Pirkanmaalla, että valtakunnan tasolla.”

Lähde: KVKL Hintaseurantapalvelu / RE/MAX Suomi

Franchise News 9.3.2018

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

NEWS FLASH

News Flash -arkisto »