Christian Tallgren aloittaa iHelp.fi ketjun yrittäjänä Vaasassa

Suomen johtava mobiililaitteiden huoltoon ja korjauksiin erikoistunut iHelp Finland Oy on solminut uuden yhteistyösopimuksen, jonka myötä ketju avaa 17:n toimipisteensä Vaasaan. Uusi iHelp huoltopiste avautuu Vaasassa 9.4.

Uusi toimipiste sijaitsee Vaasan rautatieaseman yhteydessä olevissa tiloissa, osoitteessa Ratakatu 13.

”Olin jo pidemmän aikaa pohtinut mahdollisuutta siirtyä toisen palveluksesta yrittäjäksi ja nyt, kun tarjottiin mahdollisuutta yrittämistä kasvavalla liiketoiminta-alueella sekä hyvän brändin alla, päätin tarttua haasteeseen. Lisäksi Vaasa kasvukeskusalueena on mielenkiintoinen.”
Palvelu ja paikallisuus summaa Christian Tallgren syitä, jotka saivat hänet lähtemään iHelp.fi yrittäjäksi.

Tallgrenilla on yli 15 vuoden kokemus asiakaspalvelun, myynnin ja markkinoinnin eri tehtävistä Vaasan talousalueen yrityksistä. ”Christian Tallgrenilla on vahva kokemus asiakaspalvelusta sekä laaja tuntemus Vaasan talousalueen yritysympäristöstä. Hienoa, että saimme kasvavan liiketoiminta-alueen luotsaajaksi kokeneen ammattilaisen yrittäjäksi merkittävälle Vaasan markkina-alueelle.” , kertoo Vesa-Pekka Venho, iHelp Finland Oy:n ketjuliiketoiminnasta vastaava johtaja.

iHelp Finland Oy on valtakunnallisesti toimiva mobiililaitteisiin erikoistunut huoltoliike, jolla on maan kattavin huoltoliikeverkosto.


Lisätietoja antavat:
Vesa-Pekka Venho, Ketjuliiketoimintajohtaja iHelp Finland Oy, 0500 860 455, vpvenho@ihelp.fi
Christian Tallgren, Tallcon Oy, 040 526 2861


Franchise News 5.4.2018

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

NEWS FLASH

News Flash -arkisto »