Kotipizzan uusi paloittain myytävä Kotipizza Go -pizzatuote on saatavilla Tallinnan laivalta

Kotipizzan uusi, kotimainen Kotipizza Go -pizzatuote tulee myyntiin Eckerö Linen Helsinki–Tallinna-väliä liikennöivälle m/s Finlandialle helmikuussa 2018. Eckerö Line panostaa tänä vuonna erityisesti ruoan omavalmistusasteeseen ja kotimaisiin ruokatarvikkeisiin, joten yhteistyö Kotipizzan kanssa istuu luontevasti kaikkien aikojen ruokavuoteen.

Paloittain myytävä Kotipizza Go -pizzatuote tulee myyntiin m/s Finlandian Bar Paja -kahvilaan. Se valmistetaan käsityönä samoista raaka-aineista kuin Kotipizza-ravintoloissa myytävät pizzat ja lämmitetään uuneissa, jotka varmistavat niiden rapeuden. Eckerö Linen ja Kotipizzan yhteistyö on ainutlaatuinen, sillä pizzatuotetta ei myydä muilla laivoilla.

”Yhä useampi suomalainen haluaa nauttia laadukkaan välipalan matkansa lomassa, ja Kotipizza Go on kehitetty juuri näitä tilanteita varten. Se on täyttä Kotipizza-laatua: tuoreista, vastuullisesti tuotetuista ja pääosin kotimaisista raaka-aineista valmistettu”, Kotipizza Groupin toimitusjohtaja Tommi Tervanensanoo.

”Panostamme ruokaan, sen kotimaisuuteen ja omavalmistusasteeseen nyt entistä enemmän, joten yhteistyö Kotipizzan kanssa on meille varsin mieluisaa. Se tuo asiakkaillemme jälleen yhden laadukkaan vaihtoehdon lisää”, Eckerö Linen toimitusjohtaja Taru Keronen sanoo.

Alkuperäinen uutinen luettavissa Eckerö Linen sivulta.

Franchise News 22.1.2018

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

NEWS FLASH

News Flash -arkisto »