Ketju.fi omaksi yhtiökseen – toiminta laajenee

Ketju.fi on etsinyt ja rekrytoinut yrittäjiä lukuisiin franchisingketjuihin kohta jo kymmenen vuoden ajan yhtenä FranCon Groupin liiketoiminta-alueena. 1.8.2018 Ketju.fi on irrotettu omaksi yhtiökseen. Ketju.fi jatkaa toimintaansa samalla tutulla nimellä osana FranCon Groupia, Frantrain Oy:n tytäryhtiönä. Yhtiön virallinen nimi on Ketjufi Yrittäjärekrytointipalvelut Oy. 

Frantrain Oy:n lisäksi omistajina yhtiössä ovat Management Talent Solutions Oy sekä MP-Investments Oy. Mika Pamilo on nimitetty yhtiön toimitusjohtajaksi ja hän vastaa toiminnan operatiivisesta johtamisesta.

”Uusi yritys mahdollistaa entistä asiakaslähtöisemmän, paremmin asiakasketjujamme sekä ketjuyrittäjyydestä kiinnostuneita palvelevan toimintamallin sekä palvelutarjonnan kotimaisille ja kansainvälisille franchisingketjuille liiketoiminnan laajentamiseen Suomessa ja ulkomailla. Ketju.fi:n toiminta keskittyy kapealle, mutta tärkeälle, sektorille – franchisingyrittäjien ja masterfranchisingyrittäjien rekrytointiin Suomessa ja yhteistyöverkostomme avulla myös muissa Euroopan maissa”, kertoo Ketju.fi:n toimitusjohtaja Mika Pamilo. ”Tavoitteemme on olla Suomen ykköspalveluntarjoaja, joka rekrytoi franchisingyrittäjiä franchisingketjujen alati kasvavaan tarpeeseen”, hän jatkaa.

Toimintamme laajentuessa, Ketju.fi lisää myös resurssejaan. ”Uusi asiakaslähtöisempi toimintatapamme edellyttää meiltä lisää yhteydenottoja yrittäjäkandidaatteihin ja resursseja mm. haastatteluihin ja taustojen selvittämiseen. Siksi tarvitsemmekin dynaamiseen joukkoomme lisää rekrytoinnin ammattilaisia”, kertoo toimitusjohtaja Pamilo. Rekrytointikonsulttien haku on parhaillaan käynnissä. Lue lisää>>

Franchise News 30.8.2018

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

NEWS FLASH

News Flash -arkisto »