Kotimaailma-yrittäjien Kasvuvalmennus alkoi

Kotimaailma on kehittänyt yhteistyössä Franchise Business Collegen kanssa yrittäjilleen valmennusohjelman: Kotimaailma-yrittäjän Kasvuvalmennus, jonka missiona on kehittää "Kotimaailma-yrittäjästä Kotimaailma-kasvuyrittäjä". Valmennusohjelma starttasi torstaina 1.11. Helsingissä.  


Kotimaailma-yrittäjän Kasvuvalmennus-ohjelmaan osallistuu 15 yrittäjää. Valmennuksen tarkoituksena on tukea ketjun yrittäjiä liiketoimintansa kasvattamisessa ja kehittämisessä. Yrittäjien liikkeenjohdollisia valmiuksia kehitetään noin vuoden ajan monimuoto-ohjelmalla, joka sisältää mm. ryhmä- ja yksilövalmennusta. ”Yrittäjien osaamista kehittämällä nostamme koko ketjun suoritustasoa. Tämä kuuluu keskeisiin ajankohtaisiin strategisiin toimenpiteisiin ketjussamme. Näin ollen oli loistohomma, että pääsimme nyt aloittamaan tämän valmennusohjelman.”, kertovat ketjun vetäjät Vesa Kauppila ja Aaro Simell.

Ohjelman aikana yrittäjät suorittavat myös virallisen Yrittäjän Ammattitutkinnon. Valmennuksen toteuttaa Kotimaailma-ketjulle Franchise Business College yhteistyössä Business College Helsingin kanssa.


Franchise News 1.11.2018

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

NEWS FLASH

News Flash -arkisto »