• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Ensimmäinen Go On -ketjun Liiketoimintavalmennusryhmä valmistui

Go On -ketju panostaa yrittäjiensä ja yksikönpäällikköidensä osaamisen kehittämiseen. Yhteistyössä Franchise Business Collegen kanssa rakennettu liiketoimintavalmennusohjelma toteutettiin nyt ensimmäisen kerran. Huhtikuussa 2022 päättyneestä ohjelmasta valmistui 25 yrittäjää ja yksinkönpäällikköä.

Ketjun yrittäjille ja yksikönpäälliköille kehitetty valmennusohjelma, Go On Liiketoimintavalmennus, starttasi toukokuussa 2021 ja sen tavoitteena oli ennen kaikkea saada Go On-yrittäjille ja yksikönvetäjille johtamisen sekä johtajuuden kehittämisen lisäksi uusia näkökulmia ja oivalluksia omaan työhön. Lisäksi tavoitteena oli vahvistaa hyviä toimintamalleja oman franchisingyrityksen liiketoiminnan edistämisessä. 

Valmennukseen osallistuvien liikkeenjohdollisia valmiuksia kehitettiin vajaan vuoden kestävällä monimuoto-ohjelmalla, joka sisälsi ryhmä- ja yksilövalmennusta sekä lähi- että etäopetuksena.

Valmennusryhmästä valmistui 25 Go On -ketjun yrittäjää ja yksikönpäällikköä. Valmennusohjelman aikana ja avulla he suorittivat samalla virallisen Liiketoiminnan Erikoisammattitutkinnon myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisalalla. Valmennuksen toteutti Franchise Business College yhteistyössä Mercuria Pron kanssa. Valmennus päättyi 6.4.2022 pidettyyn lähiopetusjaksoon.

Go On Finland Oy:n ketjujohtaja Janne Korhonen toteaa valmennusohjelman päätyttyä: ”Olen ylpeä yrittäjistämme ja yksikönpäälliköistämme, jotka halusivat valmennusohjelman avulla lähteä kehittämään sekä omaa että koko ketjun suoritustasoa. Tällä on keskeinen merkitys koko ketjumme kilpailukyvyn vahvistamisessa.”


Franchise News 27.5.2022

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta