• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Fafa`s -ketju houkuttelee naisyrittäjiä – Zara Hanif aloitti Fafa`s -yrittäjänä Citykäytävässä.

Fafa`s- ketju avasi ravintolan Helsingin Citykäytävään. Yrittäjänä ravintolassa toimii Zara yhdessä veljensä ja siskonsa kanssa.

Zara Hanif aloitti yrittäjänä Helsingissä Fafa’s Citykäytävässä yhdessä veljensä ja siskonsa kanssa maanantaina 17.8.2020. 

Hanifilla löytyy kokemusta yrittäjyydestä jo entuudestaan, sillä hän yrittäjäperheen tytär, joka on päässyt aitiopaikalta seuraamaan perheen ravintolabusineksen pyörittämistä. Lisäksi hänellä on paljon kokemusta monipuolisesta asiakaspalvelutyöstä sekä keittiöpuolesta.

Hanif kuvailee Fafa`s -yrittäjyyttä helpoksi päätökseksi: ”Isäni ja setäni ovat aina olleet mukana ravintolabusineksessä. Olen nähnyt yrittämisen hyvät ja haastavat puolet ihan läheltä, joten tiedän mihin ryhdyin. Fafa’s yrittäjyys oli minulle itsestään selvä valinta, sillä näen kasvisruokailun oleva megatrendi. Olin myös kuullut paljon hyvää yrityksen toiminnasta muilta Fafa’s -yrittäjiltä.”

Anu Lindholm, Fafa`s -ketjun Head of Franchise and Real Estate, on iloinen, että Fafa’s houkuttelee naisyrittäjiä. Lindholm sanoo: ”Ketjulla on monissa ravintoloissa jo nyt naisyrittäjä ja tuntuu mahtavalta, että saimme jälleen yhden uuden naisyrittäjän Fafa’s -perheeseen. Hurmaava ja aurinkoinen Hanif tulee varmuudella menestymään yrittäjänä mainiosti.”.

Franchise News 28.8.2020

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta