Franchise News Day

AMMATTILAISTAPAHTUMA FRANCHISINGALAN TOIMIJOILLEtorstaina 22.9.2022

  - merkkaa jo kalenteriin!KEVÄÄN AIKANA TULOSSA TARKEMPAA TIETOA TAPAHTUMASTA!
FRANCHISE NEWS DAY -PARTNERIT VUONNA 2022:


Positiivisesti palveleva työeläkeyhtiö.

Elo on asiakkaidensa omistama työeläkeyhtiö, joka huolehtii asiakasyritystensä työntekijöiden ja yrittäjien lakisääteisestä työeläketurvasta. Elo tukee yrityksien kasvua kattavalla valikoimalla työeläkevakuuttamisen palveluja ja rakentaa yrityksille parempaa työkykyä. 

Elo uskoo, että hyvä kasvattaa hyvää – niin työn tuloksissa kuin se tekijöissä. Hyvinvoiva työyhteisö on yrityksen kasvun edellytys. Suomalaisista yrityksistä joka kolmas ja yrittäjistä yli 40 % hoitaa työeläkevakuutuksensa Elossa. Tutustu Eloon TÄSTÄ.Yritysten taloudellisen turvallisuuden kumppani.

Fennian perustamisen juuret ja arvot ovat yrittäjyydessä. Fennia on mukana yrityksen arjessa taloudellisen turvallisuuden kumppanina luomassa edellytyksiä tuottavalle liiketoiminnalle ja turvaamassa sitä. Fennia tarjoaa asiantuntemusta riskienhallintaan, säästämiseen ja sijoittamiseen kolmen yhtiön kautta. 

Vakuutusyhtiö Fennia on suomalainen, asiakkaidensa omistama vahinkovakuutusyhtiö. Vakuutusosakeyhtiö Henki-Fennia on erikoistunut vapaaehtoisiin henki-, eläke- ja säästövakuutuksiin sekä vakuutukselliseen varainhoitoon. Se on Fennian sataprosenttisesti omistama tytäryhtiö. Fennia Varainhoito Oy on sijoituspalveluyritys, joka tarjoaa laadukasta ja kustannustehokasta varainhoitoa.

Yrittäjyys yhdistää franchising-toimintaa ja Fenniaa. Fennia näkee franchisingin merkittävänä ja kasvavana yrittäjyyden muotona nyt ja tulevaisuudessa ja heidän kehittämät ratkaisut tukevat yrittäjää toiminnan kaikissa vaiheissa. Tutustu Fenniaan TÄSTÄ.Franchisingketjujen kasvun mahdollistava hankinta- ja logistiikkayritys.

Foodstock on erikoistunut hankinta-, logistiikka- ja valikoimapalveluiden tarjoamiseen ketjuohjatuille yrityksille, myös muille kuin elintarvikealoille. Foodstockilla on vahva kokemus ja ymmärrys franchisingketjujen toimintaperiaatteista, mikä tarkoittaa, että he pystyvät palvelemaan sekä ketjua että franchisingyrittäjiä parhaalla mahdollisella tavalla. Yrittäjille Foodstock tarjoaa henkilökohtaisen asiakaspalvelun lisäksi verkkokaupan.

Foodstock hoitaa logistiikan valtakunnallisesti koko Suomen alueella, mikä tarkoittaa heidän asiakasketjuille mahdollisuutta laajentua valtakunnallisesti. Foodstockin toiminnassa tärkeintä on toimitusvarmuuden, tehokkuuden ja laadun varmistaminen. Tutustu Foodstockiin TÄSTÄ.


Ohjelmistoratkaisut tehokkaaseen franchisingketjun toiminnanohjaukseen

SC Softwaren franchisingketjun toiminnanohjausjärjestelmä ja siihen kytkeytyvä yrittäjän asiointipalvelu tukevat johtamista ja operatiivisen toiminnan hallintaa niin ketju- kuin yritystasolla. Ratkaisu mahdollistaa ketjun ydintiedon hallinnan, ketjujohdon ja yrityksen välisen vuorovaikutuksen, sekä keskitetyn muutosten ja tiedon jalkauttamisen koko ketjulle. Ratkaisun ansiosta franchisingketjun jokainen yritys pystyy noudattamaan konseptia ja yhteisiä toimintamalleja paremmin, jolloin myös asiakaskokemus sekä brändimielikuva pysyvät laadukkaina ja ketjuohjattuina toimipisteestä riippumatta. 
Tutustu SC Softwareen TÄSTÄ.Kumppaninasi ketjun hallinnoinnin haasteissa

Staria on vakiinnuttanut paikkansa franchisingketjujen asiantuntevana palveluntarjoajana taloushallinnossa kehittäen palvelukonseptiaan palvelemaan erityisesti franchisingketjuja ja niiden yrittäjiä. Se on saavuttanut aktiivisuutensa ja kumppanuuksiensa avulla franchisingsektorilla vahvan aseman. Tutustu Stariaan TÄSTÄ. Alan johtava suomalainen asiantuntijayritys

FranCon Franchise Consulting on erikoistunut franchisingliiketoimintaan liittyviin konsultointi- ja asiantuntijapalveluihin. FranCon Franchise Consultingin asiakkaita ovat pääsääntöisesti aloittavat ja toimivat franchisingketjuyritykset. Lisäksi he tarjoavat palveluitaan myös aloittaville ja toimiville franchisingyrittäjille sekä franchisingtoiminnan sidosryhmille. Tutustu FranCon Franchise Consultingiin TÄSTÄ.Alan johtavaa koulutusta

Franchise Business College tarjoaa monipuolista koulutusta sekä ketjujen johdolle että ketjun yrittäjille. Myös franchisingyrittäjyydestä kiinnostuneille on omat koulutusohjelmansa. Katso lisää TÄSTÄ.KETJU.FI - avoimet yrittäjäpaikat
   

www.ketju.fi -“sivusto on yrittäjyydestä kiinnostuneiden henkilöiden ja uusia yrittäjiä hakevien ketjujen kohtaamispaikka. Lue lisää TÄSTÄ.Suomen Franchising-Yhdistyksen (SFY) tarkoituksena on edistää franchisingperiaatteella toimivien yritysten yhteistoimintaa sekä edistää ja kehittää hyvää franchisingtapaa, lisätä tietoutta franchisingtoiminnasta, hoitaa yhteiskuntasuhteita sekä ylläpitää yhteyksiä eri maissa toimiviin franchisingyhdistyksiin. Lue lisää TÄSTÄ.
      

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

NEWS FLASH

News Flash -arkisto »