Franchise News Day

Ammattilaistapahtuma franchisingalan toimijoilletiistaina 21.9.2021, KLO 12.30-17

HELSINGIN MESSUKESKUS


  - ilmoittaudu nyt mukaan tästä!


Juontajana Baba Lybeck


Baba Lybeck on tunnettu TV-kasvo ja tuottaja/ toimittaja, jolla on 35 vuoden kokemus eri medioista.

Hän on urallaan toiminut uutisankkurina, tuottajana ja toimittajana mm. Nelosen uutisissa, Puoli Seitsemän-ohjelmassa ja Uutisvuodossa.

Tällä hetkellä hän juontaa MTV:n suosittua Viiden jälkeen -ajankohtaisohjelmaa.


franchise news dayssa jälleen huippupuhujat, joista ensimmäisenä esittelyssä:

nainen classic pizza restaurantin menestyksen takana: merja rahkola-toivanen


Kuva: atmanstudios

Vuodesta 1996 alkaen toiminut Classic Pizza Restaurant kuuluu samaan perheyritykseen yhdessä Hangon Makaronitehtaan kanssa. Classic Pizza Restaurant on onnistunut saavuttamaan vakaan aseman kilpailluilla markkinoilla omalla, korkeaa laatua korostavalla brändistrategiallaan.

Yritys on onnistunut strategiassaan hyvin, sillä se on laajentunut valtakunnallisesti tunnetuksi toimijaksi sekä omilla että franchisingvetoisilla yksiköillä.

Ennen koronapandemiaa ketju laajensi myös muihin Pohjoismaihin avaten kolme ravintolaa Tanskaan ja kaksi Ruotsiin. Ketju hakeekin edelleen kasvua sekä Suomessa että kansainvälisesti.

Tunnustuksia ja palkintoja – sekä ketjulle että MerjalleKuva: atmanstudios

Vuosien mittaan Classic Pizza Restaurant sekä Merja Rahkola-Toivanen ovat saaneet lukuisia palkintoja ja tunnustuksia niin kotimaassa kuin ulkomailla. Viimeisimpänä

Classic Pizza Restaurant voitti kultaa arvostetussa kansainvälisessä Stevie Awards -kilpailun Company of the Year, Consumer Services -sarjassa. Kilpailua pidetään maailman arvostetuimpana Premium Business kilpailuna, joka järjestettiin nyt 17. kerran Yhdysvalloissa. Kilpailuun osallistui yli 1500 osallistujaa 33 eri maasta. Samassa kilpailussa myös Merja palkittiin arvostetulla hopeisella Stevie Awards palkinnolla: Female Entrepreneur of the Year 2020!FRANCHISE NEWS DAY YHTEISTYÖKUMPPANit vuonna 2020-2021:                   

                      
            
                  

 


         
             

          
palveluntarjoaja, haluatko päästä tarjoamaan palveluita franchisingketjuille? lähde franchise news -kumppaniksi! - lue lisää täältä.


      

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

NEWS FLASH

News Flash -arkisto »