• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

HANKOON AVAUTUI UUSI KOTIPIZZA-RAVINTOLA – YRITTÄJÄNÄ KOKENUT KOTIPIZZA-YRITTÄJÄ IBRAHIM KHALIL

Hankoon avautui kesäkuussa uusi Kotipizza-ravintola. Yrittäjänä toimii Kotipizza-multiyrittäjä Ibrahim Khalil, jolla on entuudestaan kuusi Kotipizza-ravintolaa.

Vuonna 2014 Kotipizza-ketjuun tullut yrittäjä Ibrahim Khalil on vuosien saatossa ottanut luotsattavakseen viisi Kotipizza-ravintolaa pääkaupunkiseudulla ja yhden Karjaalla. Pääkaupunkiseudun ravintoloista kaksi sijaitsee Vantaalla, kaksi Helsingissä ja yksi Espoossa. 

Vantaalla Khalilla on Kotipizza-ravintola sekä Myyrmäessä kauppakeskus Myyrmannissa että Martinlaaksossa. Helsingissä Khalil toimii Kotipizza-yrittäjänä Herttoniemessä kauppakeskus Hertissä ja Laajasalossa kauppakeskus Saaressa. Espoossa Suomenojalla, kauppakeskus Liilassa Khalilla on yksi Kotipizza-ravintola.

14.6.2021 multiyrittäjä avasi jo seitsemännen Kotipizza-ravintolansa Hankoon. Ravintola sijaitsee hyvällä paikalla Esplanaadi 119:ssa.

”Olen ollut koko ajan kiinnostunut kasvattamaan liiketoimintaani hyvän tilaisuuden tullen. Kotipizzassa kaikki toimii ja tuote on hyvä.  Kuullessani Kotipizza-ketjulta, että Hankoon olisi mahdollisuus avata uusi Kotipizza-ravintola, en epäröinyt. Hanko on vilkas kesäkaupunki, jossa riittää kysyntää Kotipizzan tuotteille. Sekä paikalliset asukkaat että matkailijat ovat ottaneet Kotipizzan hyvin vastaan”, Khalil iloitsee uuden Kotipizza-ravintolansa avauksesta.

Franchise News 12.8.2021

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta