• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Heinolan keskusta sai oman Rolls-ravintolan - yrittäjinä Minna ja Petri Wallin

Yrittäjäpariskunta Minna ja Petri Wallin avasivat toisen Rolls-ravintolansa Heinolan keskustaan, Teboil Pikkuhovin yhteyteen.

Rolls-yrittäjyys on tullut tutuksi Minna ja Petri Wallinille, sillä pariskunta on pyörittänyt valtatien varrella sijaitsevaa Heinolan Teboil Tähtihovia ja sen yhteydessä Rollsia jo vuodesta 2017. Konsepti on ollut Wallineilla toimiva Tähtihovissa, ja toisen Teboilin avaamisesta he ovat haaveilleet jo jonkin aikaa. Haaveet kävivät toteen, kun Pikkuhovin Teboil ja ravintola lounaspalveluineen sekä Rolls avattiin 8.5.2023.

"Rolls on otettu kylällä hyvin vastaan. Alku on lähtenyt meidän mielestämme hyvin käyntiin. Varsinkin nyt kun kesä lähtee kunnolla käyntiin, niin varmaan vilkastuu entisestään", yrittäjät uumoilevat.

Uuden paikan myötä on palkattu myös uutta henkilökuntaa. Kaikki on sujunut hyvin, sillä Rollsin käytännöt ovat entuudestaan tuttuja. "On ollut helppoa, kun vanhat Tähtihovin työntekijät tiesivät Rollsin toimintatavat entuudestaan. On voitu helposti kouluttaa uusia työntekijöitä uudella toimipisteellä Pikkuhovissa", yrittäjät kertovat.

Pikkuhovin asiakaskunta on moninainen eikä tyypillistä asiakasta pysty edes oikein määrittelemään. "Meillä käy sekä työmiehet että perheet ja vanhemmat ihmiset. Laidasta laitaan asiakkaat käyvät hakemassa esimerkiksi kanahampurilaisen tai MaMan. Hauska on huomata, kuinka vanhemmillakin ihmisillä on halua kokeilla Rollsia. Ikähaarukkaa on oikeastaan saatu vieläkin laajemmaksi uuden Rollsin myötä", yrittäjät kertovat.

Pikkuhovissa syödään niin paikan päällä ravintolassa ja ruokaa otetaan myös mukaan. "Yhteistyötä Woltin kanssa olemme pian käynnistämässä , joten myynnin odotetaan nousevan senkin myötä. Kesällä selvästi syödään enemmän paikan päällä. Hyvä esimerkki Take Away:sta on sellainen, että perheen äiti ottaa usein koko perheen ateriat mukaan", Minna kuvailee.

Tiettyä suosikkituotetta ei ole Pikkuhovissa noussut vielä esiin. Laidasta laitaan tuotteita menee kaupaksi, niin wrappejä kuin hampurilaisiakin. "Työmiehet syövät usein esimerkiksi PaPa-hampurilaisia ja niitä menikin paljon avajaisissa. Euron Juusto -päivässä juustohampurilaisia meni 1915 kpl kuin kuumille kiville. Olisi mennyt 2000 hampurilaisen raja rikki, jos raaka-aineet olisivat riittäneet", yrittäjät nauravat.

Rolls-yrittäjyys on ollut yrittäjäpariskunnan mukaan helppoa ja vaivatonta. Yhteistyö Rolls-ketjun kanssa on toiminut aina huolettomasti. "Meille yrittäjyys on ollut tosi vaivatonta. Yhteistyö Rolls -ketjun kanssa on oikeastaan aina ollut hyvää ja helppoa ilman ongelmia. Koen, että yrittäjää kuunnellaan ja autetaan. Aina on saanut apua eikä yrittäjää jätetä yksin. Toiminta on tosi yrittäjäläheistä", Minna kiittelee.

Franchise News 16.6.2023

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta