Ohjelma

       
Tiistai 25.9.2018
Business meeting park forum kukontori, Helsinki 

12.30 OVET AUKI

AVAUS

Tapahtuman juontaa tänä vuonna sujuvasanainen urheilutoimittaja ja uutisankkuri Mika Saukkonen


     

Don't be afraid to grow -“ Fafa's Success Story by Doron Karavani, Founder of Fafa's

Fafa'sin perustajan Doron Karavanin rohkaiseva puheenvuoro ketjun kasvattamisesta yhdestä pienestä -kivijalkakioskista- ravintola-alan
valtakunnalliseksi menestystarinaksi.

Fafa'sin viimeaikainen kasvu on ollut henkeä salpaavaa katsottavaa. Fafa's on kasvanut nopeasti ilmiöksi Suomessa. Ketju on kasvanut omilla ja franchisingyksiköillä Suomen suurimpiin kaupunkeihin ja vast'ikään se julkisti aloittavansa myös yhteistyön S-ryhmän kanssa. Lisäksi Fafa'sia viedään tällä hetkellä myös jo ulkomaille.

Franchise Pitching -“ Mihin sinä
sijoittaisit rahasi?

Kolme uutta, nosteessa olevaa ketjua/yritystä tekee -sales pitchin- eli esittelee menestysreseptinsä, jonka jälkeen asiantuntijaraati antaa omat kommenttinsa konseptista. Myös yleisö pääsee äänestämään, mikä näistä on heidän mielestään mukaansatempaavin liiketoimintamalli. 
Leikkimielisen kisan voittaja julkistetaan päivän päätteeksi -“ äänestä omaa suosikkiasi tapahtuman aikana! 

Asiantuntijaraati muodostuu kokeneista ketjujohtajista eri aloilta:


Satu Jäntti, Alina-ketjun toimitusjohtaja
Satu Jäntti on Alina-ketjun toimitusjohtaja. Sadun vastuulla on mm. 
kokonaisuuden operatiivinen johtaminen ja sidosryhmätoiminta. Satu on 
ollut mukana Alinan franchisingtoiminnan kehittämisessä alusta lähtien ja perustanut nykyisen pilottiyksikön sekä rakentanut Alinaan SHQS-laatujärjestelmän. Alina tarjoaa hoivapalveluita valtakunnallisesti jo noin 30 franchisingyrittäjän voimin. Alina-ketju on osa VMP Group -“konsernia.


Pekka Perttunen, Expense Reduction Analysts-ketjun maajohtaja, SFY:n hall. pj.
Pekka Perttunen toimii kustannustenhallintaan erikoistuneen Expense Reduction Analysts'n Suomen maajohtajana. Vahvan talous-, HR- ja ICT-taustan omaava Pekka toi ERA:n liiketoiminnan Suomeen vuonna 2008. Ketjussa toimii tällä hetkellä 17 franchisingyrittäjää Suomessa ja yli 700 maailmanlaajuisesti. Pekka on myös Suomen Franchising-Yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja.


Petteri Lehtimäki, DA Finland Oy:n toimitusjohtaja
Petteri Lehtimäki toimii toimitusjohtajana DA Finland Oy:ssä, joka hallinnoi Subway-ketjun franchisingtoimintaa Suomessa, jossa on jo 189 toimipaikkaa. Ketjunvetäjän tehtävien lisäksi Petteri toimii itse osakkaana Subcom Oy:ssä, joka operoi 27:ää Subway-ravintolaa Suomessa.

     

TASTINGS BY NO PIZZA


About No Pizza
No Pizza is a fast casual restaurant and bar that says NO to all bad things in the world. For a unique take on pizza, we combine by hand sour dough, fresh flavours and high-quality ingredients, sourced locally and responsibly. Northern backbone and urban stories come together within the walls of our black box. Say yes to no. 


Franchisingsektorin uutiskatsaus

Suomen Tyytyväisimmät Yrittäjät 2018 -“ kisan tulokset

Ensimmäistä kertaa järjestetyn Franchisingyrittäjien tyytyväisyyttä mittaavan tutkimuksen perusteella julkistetaan, missä ketjussa on Suomen tyytyväisimmät yrittäjät! Kilpailuun osallistuneista ketjuista julkistetaan kolme parhaiten sijoittunutta sekä palkitaan paras. Mukana kilpailussa on lähes kaikki Suomen suurimmat franchisingketjut. Tule kuulemaan, mikä ketju vie voiton?

Franchisingsektorin kasvuselvityksen tulokset 

Vuosittain toteutettavassa kasvuselvityksessä tarkastellaan franchisingin
nykyhetken tilannetta Suomessa ja tulevaisuuden kasvunäkymiä. 
Kasvuselvitys toteutettiin jälleen kesän 2018 aikana. Tutkimuksen toteutti 
FranCon Franchise Consulting yhteistyössä Suomen Franchising-Yhdistyksen, Folksamin, Veritaksen ja Ketju.fi:n kanssa. 
Franchisingsektorin kasvu on ollut positiivista useampana vuonna 
peräkkäin. Miten käy tänä vuonna, jatkuuko positiivinen vire?

Uusia ketjuja Suomeen

Suomen markkinat kiinnostavat kansainvälisiä franchisingketjuja. Tilaisuudessa paljastetaan mm. yksi maailman tunnetuimmista megabrändeistä ja franchisingketjuista, joka on rantautumassa maahamme. Franchise News Dayssa nimi tuodaan julki.


Mitkä ovat tulevaisuuden Megatrendit ja miten ne vaikuttavat 
liiketoimintaamme ja työhömme?

     
Kuva: Sitra Kuvaaja: Miikka Pirinen

Parkkonen Pinja, koordinaattori, Sitra
Pinja Parkkonen on Sitran strategiayksikön ja vaikuttavuusarvioinnin koordinaattori. Hän tarkastelee työkseen Sitran yhteiskunnallista vaikuttavuutta, tukee strategiaprosesseja ja analysoi tulevaisuuteen liittyviä kehityskulkuja. Ennen siirtymistään Sitraan Pinja on toiminut yritysten strategiatyön neuvonantajana. Alustuksessa pohditaan mitä ovat tulevaisuuteen vaikuttavat megatrendit? Millaisia vaikutuksia työn ja toimeentulon muutoksilla, demokratian murroksella ja talouden kehityksellä on arkeemme ja työhömme jo nyt, lähivuosina tai tulevaisuudessa?

FranchisE Pitching -äänestyksen

tulokset


16.30 Tilaisuus päättyy


VIRKISTÄVÄT KAHVIT TARJOAAAuktorisoidut yhteistyökumppanit

NEWS FLASH

News Flash -arkisto »