• Facebook
  • x
  • Linkedin

Kiinteistömaailma -ketjun operatiivinen johtaja Mika Laurikainen valittu the European Franchise Federationin hallitukseen

Kiinteistömaailma-ketjun operatiivinen johtaja ja SFY:n hallituksen jäsen Mika Laurikainen on valittu toukokuussa European Franchise Federationin (EFF) hallitukseen.

Suomalainen franchising on entistä vahvemmin edustettuna myös kansainvälisesti, kun Kiinteistömaailman operatiivinen johtaja ja SFY:n hallituksen jäsen Mika Laurikainen on valittu toukokuussa European Franchise Federationin (EFF) hallitukseen. Lisäksi EFF:n legal comittee:n jäsenenä Suomea edustaa Hanna-Maija Elo asianajotoimisto Propertasta.

EFF on vuodesta 1972 toiminut Euroopan johtava franchisingin yhteistyöjärjestö, jossa ovat mukana kansalliset franchisingyhdistykset lähes koko Euroopasta. EFF vastaa myös vuosittaisesta European Franchise Awards -palkintotapahtumasta sekä Franchisingin itsesäätelyn perustana olevista Franchisingin Eettisistä säännöistä. (Code Of Ethics in Franchising). Järjestön yksi keskeinen edunvalvonnan kohde on EU:n lainsäädäntö.

Laurikainen on motivoitunut nimityksestään ja on innostunut päästessään kehittämään kansainvälistä franchisingyhteisöä. ” Lupaan edustaa meitä hyvin!”, Laurikainen kertoo.

Franchise News 20.6.2023

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta