• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Kiinteistömaailman Töölöön asuntomyymälässä uusina yrittäjinä Tiia ja Mika Lounavuori sekä Merja Aaltonen

Kiinteistömaailman uutena yrittäjäkolmikkona Helsingin Töölöössä aloittivat Tiia ja Mika Lounavuori sekä Merja Aaltonen kesäkuun alussa.

Kiinteistömaailma -ketjun Töölön Mannerheimintie 19:ssa on aloittaneet yrittäjinä Tiia ja Mika Lounavuori sekä Merja Aaltonen. Asuntomyymälän liiketoiminta siirtyi kaupan myötä Eero Viitamäeltä uusille yrittäjille kesäkuun alussa.

Kuvassa Kiinteistömaailman Töölön uusi yrittäjäkolmikko: vasemmalta katsottuna Mika Lounavuori, Tiia Lounavuori ja Merja Aaltonen sekä oikealla Töölön entinen yrittäjänä Eero Viitamäki. (kuva: www.kiinteistomaailma.fi) 

Uusilla yrittäjillä on vahva kiinteistön- ja viikko-osakevälitystausta sekä yrittäjäkokemusta myös muilta toimialoilta. Tiia Lounavuori työskenteli ennen vuonna 2013 alkanutta kiinteistönvälitysuraansa kampaamoyrittäjänä lähes parinkymmenen vuoden ajan. Aaltonen toimi K-kauppiaana ennen vuotta 2002 alkaneita kiinteistönvälitysvuosiaan. Mika Lounavuori puolestaan on työskenteli mm. myyntijohtajana, myyjänä ja kouluttajana viikko-osakekaupassa 25 vuoden ajan.

Uudet yrittäjät kertovat, että: ”Kiinteistömaailmassa houkuttaa ennen muuta luotettava ja tunnettu brändi, joka avaa ovia asiakaskohtaamisille ja myynnille”, ja toivottavat samalla lämpimästi tervetulleiksi asiakaskuntaansa niin uudet kuin vanhatkin asuntomyymälän asiakkaat.

Franchise News 29.7.2020

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta