• Facebook
  • x
  • Linkedin

KOIVUKYLÄN KOTIPIZZA -RAVINTOLASSA YRITTÄJÄNÄ BURHAN FRUTAN

Vantaan Koivukylän Kotipizza -ravintolassa yrittäjänä aloitti Burhan Frutan heinäkuussa.

18 -vuotiaalla Burhan Frutanilla on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt kertyä kokemusta ravintola-alasta jo useammalta vuodelta. Koivukylän Kotipizza -ravintolassa hän aloitti työskennellä kaksi vuotta sitten lukio-opintojensa ohella.

Kesällä 2020 Koivukylän Kotipizzaan haettiin uutta yrittäjää. Frutania franchisingyrittäjyys kiinnosti ja Kotipizza tuttuna ketjuna valikoitui luonnollisesti ketjuksi, jossa hän halusi edelleen työskennellä. ”Olin työskennellyt ravintolapäällikkönä Koivukylän Kotipizzassa pidemmän aikaa. Kun uutta yrittäjää haettiin, mietin, miksen tekisi tätä itselleni ollen yrittäjä, koska tykkään alasta ja osaan nämä hommat”. Kotipizza -ketjun kanssa käytyjen neuvottelujen myötä Frutan aloitti Kotipizza -yrittäjänä Koivukylässä 1.7.2020.

 

Frutan on iloinen ja tyytyväinen Kotipizza -yrittäjyydestä Koivukylän Kotipizzassa. Suomen nuorin Kotipizza -yrittäjä pohtii myös tulevaisuuden suunnitelmiaan kertoen: ”Tulevaisuudessa haluaisin kasvattaa liiketoimintaani. Lisäksi haluan myös panostaa opiskeluun. Haluan opiskella liiketoimintaa ja kaupallista alaa, joka tukisi yrittäjyyttäni.”

Franchise News 16.10.2020

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta