• Facebook
  • x
  • Linkedin

KOKENUT PANCHO VILLA -YRITTÄJÄ MIRKO LÄNNENPÄÄ AVASI UUDEN PANCHO VILLA -RAVINTOLA VALKEAKOSKELLE

Valkeakoskelle avautui 15.4.2021 uusi Pancho Villa -ravintola. Yrittäjänä toimii Mirko Lännenpää, jolla on jo entuudestaan kaksi Pancho Villa -ravintolaa Tampereella ja kaksi Hämeenlinnassa.

Mirko Lännenpäältä löytyy niin koulutusta kuin kokemustakin ravintola-alalta ja esimiestyöstä. Valmistuttuaan ravintolakoulusta Lännenpää työskenteli Hesburgerilla seitsemän vuoden ajan esimiestehtävissä. Sittemmin hän toimi SOK:lla ravintolakonseptien kehittäjänä sekä Pirkanmaan Osuuskaupassa toimialajohtajana 13 vuotta. 

Näiden työskentelyvuosien myötä Lännenpäälle kehittyi ajatus asiakkaan ja henkilöstön paremmasta kuulemisesta johtamisen työkaluna. Idean perusteella vuonna 2012 syntyi palautefirma nimeltään Taplause, jossa hän on toiminut yrittäjänä lähes 10 vuoden ajan. 

Pancho Villa -yrittäjäksi Lännenpää lähti yhdessä opiskelu- ja työkaverinsa innoittamana vuonna 2019. ”Opiskelu- ja työkaverini oli jo tehnyt taustatyötä ja selvitti minulle, miksi lähteä Pancho Villa -yrittäjäksi. Sen pohjalta kiinnostuin ja päätöstä tietenkin tuki se, että Pancho Villa tunnetaan hyvä maineisena ja turvallisena ketjuna.” Lännenpää kertoo. ”Lisäksi Pancho Villa tarjoilee erinomaisia ja huolella sekä rakkaudella kehitettyjä makuja. Arvostan itse korkealle sitä, että ruoka tehdään ravintoloissa paikan päällä kastikkeista alkaen. ” Lännenpää lisää.


Lännenpään 15.4.2021 avautunut Pancho Villa -ravintola sijaitsee Valkeakoskella järvenrannalla, historiallisessa ravintolarakennuksessa.

Lännenpää yhtiökumppaninsa kanssa osti ensimmäisen Pancho Villa -ravintolan Tampereelta Hämeenkadulta vuonna 2019. Tämän jälkeen yrittäjäkaksikon yritystoiminta laajeni vielä uusilla Pancho Villa -ravintoloilla heidän ostaessa vielä toisen ravintolan Tampereelta ja kaksi Hämeenlinnasta.

”Valkeakoskelle sitten lähdettiin, kun tilaisuus ainutkertaisen ja historiallisen ravintolarakennukseen vuokraamiseen avautui. Kaikki on sujunut erinomaisen hyvin ja todella nopeasti ensimmäisestä vierailusta rakennuksessa aina avaamiseen asti. Tässä ketjun tuki ja erinomainen avajaistiimi näytteli todella merkittävää osaa.”, Lännenpää kertoo Valkeakosken Pancho Villa -ravintolan avauksesta.

”Näiden Pancho Villa -yrittäjyysvuosien ja viiden Pancho Villa -ravintolan myötä täytyy todeta kaverini olleen oikeassa, miksi kannatti lähteä Pancho Villa -yrittäjäksi. Pancho Villa -ketjussa homma toimii ja ketjun sisällä on erinomaisen hyvä henki niin henkilöstön, yrittäjien kuin ketjujohdonkin välillä.”, Lännenpää tyytyväisenä toteaa.

Franchise News 27.4.2021

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta