• Facebook
  • x
  • Linkedin

Kotipizza-multiyrittäjä Rahmanin ravintolaverkosto laajenee

Rahmanzadah Hashmatullahilla (Deli Rasoi Oy) on entuudestaan viisi Kotipizza-ravintolaa pääkaupunkiseudulla. 29.4.2021 multiyrittäjän liiketoiminta kasvaa entisestään, hänen avatessaan Helsingin Kurvissa sijaitsevan, uuden Kotipizza-ravintolan.

Vuonna 2002 Intiasta kotoisin oleva Rahmanzadah Hashmatullah (Rahman) kiinnostui yrittäjyydestä. Hän halusi ravintola-alan yrittäjäksi ja lähti silloin Nmaskaar-intialaisravintolaan yrittäjäksi. Rahman toimi Nmaskaar-yrittäjänä muutaman vuoden, jonka jälkeen perusti oman intialaisravintolan Deli Rasoin, joita seuraavien vuosien myötä tulikin useita eri puolille pääkaupunkiseutua.

Vuonna 2014 Rahman kiinnostui Kotipizza-ketjusta. Espoon keskuksen Deli Rasoi -ravintolan naapurissa oli menestyvä Kotipizza-ravintola, ja Rahman päätti ottaa yhteyttä Kotipizza-ketjuun. Neuvottelut tuottivat tulosta ja Rahman aloitti yrittäjänä Malmilla sijaitsevassa Kotipizza-ravintolassa.

Kotipizza-yrittäjyys kiehtoi Rahmania ja hän halusi edelleen kasvattaa liiketoimintaansa uusilla Kotipizza-ravintoloilla. Hän avasikin seuraavan Kotipizza-ravintolansa Espoon Keskukseen vielä samana vuonna (2014). Tämän jälkeen hän otti luotsattavakseen myös Lauttasaaren (v. 2016), Ruoholahden (v. 2018) ja Alppilan (v. 2019) Kotipizza-ravintolat sekä vuonna 2020 Pasilan Mall of Tripla -kauppakeskukseen avautuneen uuden Kotipizza-ravintolan.


Huhtikuun 29. päivä Rahmanin Kotipizza-ravintolaverkosto laajenee entisestään hänen aloittaessaan yrittäjänä myös uudessa, Helsingin Kurvissa, Hämeentie 52:ssa sijaitsevassa Kotipizza-ravintolassa.

Rahmania Kotipizza-yrittäjyydessä innostaa hyvän asiakaspalvelun ja parhaan pizzan tuottamisen lisäksi jatkuva uuden oppiminen. ”Joka päivä edelleen opin jotain uutta.” Rahman toteaa. ”Lisäksi tykkään työskennellä asiakaspalvelussa ja itse operatiivisessa työssä ja teenkin ajoittain vuoroja eri ravintoloissani.”, Rahman lisää.

Pian kuuden Kotipizza-ravintolan yrittäjänä toimivan Rahmanin ravintolaverkostoon kuuluu myös intialaisravintola Deli Rasoi, joita on neljä eripuolilla pääkaupunkiseutua. Rahmanin Deli Rasoi-yritys työllistää Rahmanin lisäksi hänen vaimonsa Neetu Rahmanzadahin, joka hoitaa hallinnollisia tehtäviä sekä ison joukon muita työtekijöitä. ”Tällä hetkellä minulla on 52 työntekijää ja liiketoiminnan kasvaessa on odotettavissa, että työntekijöitä on tänä vuonna yli 70. On hienoa, että voin tarjota niin monelle työpaikan.”, Rahman iloitsee.

Franchise News 21.4.2021

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta