• Facebook
  • x
  • Linkedin

Kotipizzan 300:s ravintola avautui Akaalle – yrittäjänä multiyrittäjä Ville Salmi

Perjantaina 22.4.2022 avautui Kotipizza-ketjun 300:s ravintola Akaalle. Yrittäjänä toimii Kotipizza-multiyrittäjä ja Kotipizzan vuoden 2021 yrittäjänä palkittu Ville Salmi, jolla on entuudestaan seitsemän Kotipizza-ravintolaa. 


”Akaan Kotipizza-ravintola sijaitsee hyvällä paikalla, moottoritieristeyksessä, jonne on helppo tulla sekä paikallisten toijalalaisten että moottoritiellä ohiajavien matkustajien. Kesästä odotammekin vilkasta, kun lomakausi alkaa ja matkustajien määrä lisääntyy”, Ville Salmi toteaa.


Akaan Kotipizza-ravintola on ketjun 300:s ravintola. Avajaisia vietettiin 22.4.2022. Kuvassa vasemmalla yrityskoordinaattori Jukka Turunen, keskellä yrittäjä Ville Salmi sekä oikealla Kotipizza Groupin liiketoiminnan kehitysjohtaja Janne Reimari.


Akaan Kotipizza-ravintola on Salmen kahdeksas. Hänellä on entuudestaan Kotipizza-ravintolat Lempäälän Ideaparkissa, Valkeakoskella, Tampereella Turtolassa sekä Linnainmaan Koilliskeskuksessa, Hämeenlinnassa ja Kankaanpäässä.

Kasvun nälkä ja yrittämisen ilo saavat kokeneen multiyrittäjän kasvattamaan Kotipizza-liiketoimintaansa.

”Kotipizzassa on mukava työskennellä. Brändi on hyvä ja kaikki toimii”, Salmi toteaa tyytyväisenä.

Salmen Kotipizza-ravintolaverkostolla on yhteiskunnallisestikin tärkeä, työllistävä vaikutus. Hänen ravintolansa mahdollistavat työpaikan noin 70 henkilölle. ”Pidän tärkeänä, että voin itseni lisäksi mahdollistan työpaikan myös monelle muulle.”, Salmi toteaa.Kotipizza-ketju palkitsi Ville Salmen vuoden 2021 yrittäjänä Suomen Franchising-yhdistyksen 22.4.2022 vietetyssä Franny Awards -gaalassa. Salmi palkittiin liiketoiminnan kehittämisestä ja panostuksesta kasvuun. Salmi tekee pitkäjänteistä, tuloksellista työtä kasvattaen liiketoimintaansa harkitusti ja maltilla.Franchise News 29.4.2022

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta