• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Kotirinki -ketjussa Jyväskylän uutena yrittäjänä Arja Sahlberg

Kotirinki Jyväskylä Kuokkalan kotipalveluyrittäjänä aloitti Arja Sahlberg toukokuussa 2023.

Ennen Kotirinki-yrittäjyyttä Arja Sahlbergilta löytyi jo entuudestaan kokemusta siivousalalta. Toukokuussa 2023 hän tarttui uuteen mahdollisuuteen ja kouluttautui Jyväskylän alueen uudeksi kotipalveluyrittäjäksi tekemään siivouksia ja kotiapupalveluita.

Sahlberg on tyytyväinen lähdettyään Kotirinki-kotipalveluyrittäjäksi. Hän kokee, että vaikka hänellä on yrittäjänä vapaus päättää omista asioista ja ajankäytöstä, ei hän ole yrittäjänä yksin, vaan taustalla on ketjun tuki. Kotirinki tarjoaa ketjuna yrittäjälle ison ja luotettavan yrityksen mahdollisuudet ja sen toiminta on testattua, luotettavaa ja se on vakaalla pohjalla. Yrittäjät saavat päivittäistä tukea Kotiringin Palvelukeskukselta yrittäjyyden eri osa-alueisiin kuten asiakashankintaan ja laskutukseen.

Sahlberg tahtoo palvella asiakkaansa hyvin varmistaen, että ratkaisu kulloiseenkin tarpeeseen löytyy. Hänelle on ilo kuunnella asiakasta ja keskustella, miten siivous ja kotiapu voivat asiakasta auttaa. Sahlbergille on tärkeää, että koti tulee puhtaaksi ja siivousten lopputulos on tarkka ja huolellinen. Asiakas voi näin luottaa ammattilaiselta saatuun palveluun.

Franchise News 19.7.2023

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta