• Facebook
  • x
  • Linkedin

MARCUS HOLMQVIST ON UUSI APOLLO GROUP ESTONIAN TOIMITUSJOHTAJA

Marcus Holmqvist on aloittanut Apollo Group Estonian toimitusjohtajana vastaten Baltian alueella sijaitsevista seitsemästä Vapiano -ravintolasta ja viidestä O`Learys -ravintolasta.


       

Marcus Holmqvist on aloittanut Apollo Group Estonian uutena toimitusjohtajana. Hän vastaa Apollo Groupiin kuuluvista italialaisruokaa tarjoilevista seitsemästä Vapiano -ravintolasta ja viidestä O`Learys -sporttiravintolasta. 

Holmqvistin vastuulla olevista Vapiano-ravintoloista kaksi sijaitsee Suomessa Helsingissä, neljä Virossa ja yksi Liettuassa. Holmqvistin vastuulla olevista viidestä O`Learys -sporttiravintoloista kolme sijaitsee Virossa, yksi Liettuassa ja yksi Latviassa.

Taustalla Holmqvistilla on yli 20 vuoden kokemus ravintolamaailmasta.  Ennen siirtymistään Apollo Group Estonian toimitusjohtajaksi Holmqvist toimi seitsemän vuoden ajan Suomen O`Learys -ravintoloiden maajohtajana, ja niistä kolmen viimeisen vuoden ajan hän vastasi myös koko Baltian alueen O`Learys -ravintoloista.

Koronan tuomat muutokset avasivat Holmqvistille uuden mahdollisuuden urallaan. ”Nyt tuli sellainen tilaisuus, että Apollo Group otti minuun yhteyttä ja tarjosi minulle mahdollisuutta nykyiseen Apollo Group Estonian toimitusjohtajan toimeen ja vastaamaan Baltian alueella toimivista Vapiano -ravintoloista ja O`Learys -ravintoloista. O`Learys -ravintoloiden johtaminen olikin minulle jo entuudestaan tuttua, mutta uutena haasteena tuli nyt Vapiano -ravintolat.” Holmqvist kertoo.

Hän kokee uudet haasteet mahdollisuutena kertoen: ”Nykyinen työ tuo minulle uusia vastuita ja koen niiden olevan urani kannalta nyt seuraava tervetullut askel antaen mahdollisuuden kasvulle. Nykyisessä asemassani on helpompi tehdä visiota ja parempi mahdollisuus toteuttaa niitä ja saada niitä läpi, joka on erittäin kiinnostava haaste.”

Holmqvist katsoo tulevaan valoisin mielin: ”Uskon, että kyllä me kaikki selvitään koronasta ja maailma palautuu ennalleen siihen, mitä se oli ennen pandemiaa ja että tulee uusi nousu.”


Franchise News 12.6.2020

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta