• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Kokeneen McDonald’s -yrittäjän Esa Soinisen organisaatio laajenee

Yrittäjävaihdoksen myötä kokenut  McDonald’s -yrittäjä Esa Soininen saa luotsatakseen kolme uutta ketjun ravintolaa 1.1.2020.

Helsingin Ala-Tikkurilan, Hakaniemen ja Töölön McDonald’s-ravintolat siirtyvät McDonald’s-yrittäjä Esa Soinisen omistukseen vuoden alusta, kun näiden kolmen ravintolan omistus siirtyy nykyiseltä yrittäjältä Sirpa Kelalta Soiniselle. Ravintoloiden henkilökunta siirtyy uuden omistajan palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

Yrittäjävaihdoksen myötä Soininen omistaa vuoden alusta lähtien yhteensä seitsemän McDonald’s-ravintolaa: Helsingin Ala-Tikkurilan, Hakaniemen ja Töölön McDonald’s-ravintoloiden lisäksi Helsingin Pitäjänmäen, Vantaan Kaivokselan, Variston ja Tuupakan ravintolat.  Soinisen McDonald’s-ravintolansa työllistävät yhteensä noin 400 työntekijää.

Kuopiosta kotoisin oleva Soininen on jo toisen sukupolven McDonald’s-yrittäjä. Hänen isänsä työskenteli  Kuopiossa McDonald’s-yrittäjänä kuusi vuotta.  Soininen itse aloitti McDonald’s-yrittäjänä Vantaan Kaivokselan ja Myyrmannin ravintoloissa vuonna 2004. Koulutukseltaan hän on Helsingin kauppakorkeakoulusta valmistunut ekonomi. 

Suomen McDonald’sin toimitusjohtaja Olli Johanssonin mukaan Soininen on osoittanut vahvaa sitoutumista McDonald’s-yrittäjyyteen ja yrittäjäyhteisöön useiden luottamustehtäviensä kautta. Johansson uskoo, että nyt laajeneva organisaatio tuo Soiniselle varmasti upeita mahdollisuuksia ja mielenkiintoisia haasteita, joihin hän yrittäjäkokemuksellaan osaa varmasti tarttua. Johansson tiivistää sanoen: "Toivotan Esalle menestystä, ja kiitän samalla Sirpaa hyvästä yhteistyöstä kuluneina vuosina”.

Lue alkuperäinen uutinen täältä.

Franchise News 30.12.2019

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta