• Facebook
  • x
  • Linkedin

Mika Laurikainen nimitetty Kiinteistömaailma Oy:n liiketoimintajohtajaksi

Mika Laurikainen on nimitetty Kiinteistömaailma -ketjun liiketoimintajohtajaksi ja Kiinteistömaailma Oy:n johtoryhmän jäseneksi.

Mika Laurikainen on erittäin kokenut franchising-liiketoiminnan johdon ja kiinteistökehittämisen ammattilainen, joka viimeksi on työskennellyt Suomen suurimpiin rakennetun ympäristön suunnittelu- ja konsultointitoimistoihin lukeutuvan Sitowisen toimialajohtajana.

Mika Laurikaisella on yli 20 vuoden kokemus ketjuliiketoiminnan johdosta McDonaldsista, Restelistä ja PlusTerveys Oy:stä. Lisäksi hän on työskennellyt konsulttina Frantrain Oy:n Ketju.fi -yrittäjärekrytointipalvelussa.

Laurikainen on erittäin innoissaan mahdollisuudesta päästä kehittämään Suomen suurinta kiinteistövälitysketjua sanoen: "Kiinteistömaailma on jo 30 vuoden ajan ollut suunnannäyttäjä alallaan, ja yrittäjämme ovat varmistaneet markkinaosuutemme kasvun paikallisesti. Olen vakuuttunut, että kehittämällä toimintaamme yhdessä yrittäjiemme kanssa varmistamme menestyksekkään kasvun ja tulevaisuuden ketjullemme.".

Laurikainen raportoi Kiinteistömaailmassa toimitusjohtaja Risto Kyhälälle.

Franchise News 25.8.2020

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta