• Facebook
  • x
  • Linkedin

Mats Nyströmistä McDonald's Suomen markkinointijohtaja

McDonald's saa uuden markkinointijohtajan Suomessa, kun nykyinen markkinointijohtaja Christoffer Rönnblad siirtyy vastaaviin tehtäviin Ruotsin McDonald'sissa. Uudeksi markkinointijohtajaksi on valittu Mats Nyström.


Mats Nyström (vas) ja Christoffer Rönnblad.

Suomen McDonald'sin markkinoinnista vastaa 1. tammikuuta 2018 alkaen mainostoimisto NORD DDB:stä McDonald'sin leipiin siirtyvä Mats Nyström.

Nykyinen markkinointijohtaja Christoffer Rönnblad työskenteli Suomen McDonald'sin markkinoinnin parissa seitsemän vuotta.

McDonald's on Nyströmille sekä brändinä että yrityksenä vanha tuttu, sillä hän vastaa McDonald's-asiakkuudesta NORD DDB:ssä.

Nyström on työskennellyt markkinoinnin parissa viimeiset 18 vuotta pääasiassa media- ja mainostoimistoissa. Ennen NORD DDB:tä hän työskenteli Valveella ja ToinenPHD:llä. Nyström uskoo vahvasti datalla johdettuun luovaan markkinointiin.

"Olen aina ollut erittäin kiinnostunut pika- ja katuruoasta, joten odotan innolla uutta työtäni McDonald's-brändin palveluksessa", Nyström sanoo.

Suomen McDonald'sin toimitusjohtaja Olli Johansson kertoo olevansa erittäin iloinen siitä, että brändin ennestään tunteva Nyström otti tarjotun paikan vastaan.

Markkinointi & Mainonta 4.12.2017

Franchise News 4.12.2017

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta