• Facebook
  • x
  • Linkedin

RESTAMAX

Nimityksiä Restamaxin liiketoimintayksiköissä.

Restamaxin liiketoiminnallinen organisaatio jaetaan jatkossa kolmeen eri liiketoimintayksikköön: Yökerhot, Ruokaravintolat sekä Seurusteluravintolat ja pubit.

"Erityylisten ravintoloidemme väliset synergiaedut saadaan entistä paremmin hyödynnettyä muuttamalla liiketoimintayksiköiden vastuiden rakennetta. Huomioimme tässä myös alkoholilainsäädännön ja aukioloaikojen muutokset eriyttämällä seurusteluravintolat ja pubit omaksi liiketoimintayksikökseen", toimitusjohtaja Juha Helminen toteaa.

Paul Meli ottaa vastuulleen Yökerhot sekä Seurusteluravintolat ja pubit -liiketoimintayksiköt. Tero Kaikkonen ottaa vastuulleen Ruokaravintolat-liiketoimintayksikön.

"Myynnin ja markkinoinnin roolia kasvatetaan organisaatiossa entisestään, ja tätä varten perustetaan kaupallisen johtajan tehtävä, joka vastaa myynnin ja markkinoinnin kehittämisestä yhtiön strategian mukaisesti. Kaupallinen johtaja tulee olemaan johtoryhmän jäsen."

Kehityshankkeet sekä ohjelmapalvelut selkeytetään yhden vastuualueen alle, josta vastaa jatkossa Perttu Pesonen.

"Hankintojen tehostamiseen panostetaan entistä enemmän ja tähän tehtävään perustetaan hankintajohtajan tehtävä, johon nimitetään Eero Aho."

Lue koko uutinen Kauppalehdestä.

Franchise News 22.1.2018

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta