• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Go On Yhtiöt vahvassa kasvussa

Go On Yhtiöt avasi yrittäjähaun loppuvuodesta 2017 vastatakseen henkilöstöpalveluiden kasvavaan kysyntään. Yrittäjähaku-kampanja tuotti tulosta ja Go On Yhtiöissä on alkuvuodesta 2018 aloittanut jo kolme uutta franchisingyrittäjää.

Go On Porin franchisingyrittäjäksi Minttu Porri -“ Palvelu, paikallisuus ja periksiantamattomuus

Minttu Porri on aloittanut Go On Porin yrittäjänä Kauppakeskus Puuvillassa. Porrilla on vuosien kokemus henkilöstöpalvelualasta ja hyvä tuntemus Satakunnan alueen yritysympäristöstä.

 

Kuvassa Go On Porin franchisingyrittäjä Minttu Porri

-“  Rakkaus alaa kohtaan! Haluan kehittää ja viedä alaa eteenpäin, lisäksi Satakunta alueena on todella mielenkiintoinen ja moninainen eri yrityksineen. Palvelu, paikallisuus ja periksiantamattomuus!, summaa Minttu Porri tekijöitä, jotka saivat lähtemään Go On yrittäjäksi.

Go On Helsingin franchisingyrittäjäksi Petteri Hakala -“ Tavoitteena toimialaa nopeampi kasvu pääkaupunkiseudulla

Petteri Hakala on aloittanut Go On Helsingin uutena yrittäjänä.  Hakalalla on yli 20-vuoden kokemus myynnin, markkinoinnin ja yritysjohdon tehtävistä niin yrittäjänä kuin työntekijänä. Viimeiset pari vuotta hän on tehnyt myynnin ja markkinoinnin toimeksiantoja oman yrityksensä, LeftField & Company Oy:n lukuun.


Kuvassa Go On Helsingin franchisingyrittäjä Petteri Hakala

-“  Tämä on comeback -“mielenkiintoiselle ja kasvavalle toimialalle.  Haluan olla mukana kehittämässä uusia ratkaisuja, jotka helpottavat ja sujuvoittavat työnantajien ja työntekijöiden elämää, sanoo Petteri Hakala.

-“  Hienoa, että saimme kasvubisnesten luotsaamisen ymmärtävän ammattilaisen yrittäjäksi Suomen suurimmalle markkina-alueelle, kommentoi Go On Yhtiöiden toimitusjohtaja Kimmo Salminen.

Go On Raahen franchisingyrittäjäksi Anna Koskela -“ Suurhankkeet alueellamme tuovat työtä ja työntekijöitä

Go On Raahen yrittäjänä on aloittanut Anna Koskela. Yrittäjäksi Koskela siirtyy OP-ryhmästä, jossa hän on toiminut 15 vuotta mm. myynnin ja markkinoinnin, myynninjohdon ja ylimmän johdon tehtävissä. Sivutoimista yrittäjäkokemusta Koskelalla on kertynyt lisäksi viisi vuotta asuntosijoittamisen parissa.

 

Kuvassa Go On Raahen franchisingyrittäjä Anna Koskela

-“ Pääsen toteuttamaan nyt unelmaani. Haluan olla auttamassa yrityksiä ja työntekijöitä kohtaamaan yhdellä Suomen kiinnostavimmalla toiminta-alueella, kertoo Anna Koskela.

Yrittäjähaku jatkuu

Go On Yhtiöt vastaa henkilöstöpalveluiden kasvavaan kysyntään jatkamalla valtakunnallista yrittäjähakua. Kiinnostusta on laajentaa toimintaa erityisesti Pirkanmaan, Pohjois-Karjalan, Pohjanmaan ja Lapin alueisiin, mutta sopivan pelinrakentajan osuessa kohdalle harkitaan myös muita alueita. 

-“ Palveluidemme kysyntä on edelleen kasvussa. Haluamme vastata kasvavaan tarpeeseen vahvistamalla valtakunnallista ykkösketjuamme, kertoo Salminen.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava valtakunnallinen yritysketju. Olemme luotettava henkilöstökumppani ja panostamme vahvasti henkilöstöpalveluratkaisujemme kehittämiseen. Palveluihimme kuuluvat henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, suorahaku, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Go Onin toimipisteet löytyvät seuraavilta paikkakunnilta: Helsinki, Hämeenlinna, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Pori, Raahe, Seinäjoki, Tampere, Turku, Uusimaa ja Ylivieska.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL) ja olemme Suomen Franchising-Yhdistys ry:n varsinainen jäsen. Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Lisätietoja antavat
- Go On Yhtiöiden toimitusjohtaja Kimmo Salminen, +358 400 752 150, kimmo.salminen@go-on.fi
- Go On Porin yrittäjä Minttu Porri, +358 44 980 2042, minttu.porri@go-on.fi
- Go On Helsingin yrittäjä Petteri Hakala, +358 400 772 723, petteri.hakala@go-on.fi  
- Go On Raahen yrittäjä Anna Koskela, +358 44 370 0009, anna.koskela@go-on.fi

Franchise News 28.2.2018

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta