• Facebook
  • x
  • Linkedin

Alina-ketjun väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi Satu Jäntti

Satu Jäntti on työskennellyt Alina-ketjussa vuodesta 2009 lähtien. Käytännön tarpeesta syntynyt Alina Hoivatiimi Oy aloitti franchisingtoiminnan vuonna 2006. Satu on tehnyt Alinassa ketjujohtajan tehtäviä aloittamisestaan asti. 

Sadun vastuulla on mm. kokonaisuuden operatiivinen johtaminen ja sidosryhmätoiminta. Vuosina 2010-2013 Satu on toiminut myös toimitusjohtajana ja hallituksen puheenjohtajana. Satu on ollut mukana Alinan franchisingtoiminnan kehittämisessä alusta lähtien ja perustanut nykyisen pilottiyksikön sekä rakentanut Alinaan SHQS-laatujärjestelmän.

Satu Jäntti nimitettiin maaliskuussa väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi Alina-ketjuun. Samalla Satu jatkaa myös ketjujohtajan tehtäviään.

Alina-ketju on ollut osa VMP Group -konsernia vuodesta 2013. Alinassa kaivattiin lisäresursseja ketjun laajentumiseen. Vakavaraisen VMP Group -konsernin mukaantulo tarjosi Alinalle tarvittavia resursseja kasvuun, sekä mittavaa franchising- ja rekrytointialan osaamista. Alinalle on tärkeää, että omistuspohja on vakaa, sekä sitoutunut kehittämään palveluita pitkäjänteisesti ja vastuullisesti.Franchise News 14.3.2018

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta