• Facebook
  • x
  • Linkedin

Talenom Oyj:lle kaksi uutta franchisingyrittäjää Tampereen Lielahteen

Talenom Oyj on solminut kaksi uutta franchisingsopimusta, joiden myötä franchisingketjun koko kasvaa 21 yrittäjään. Nyt solmittujen sopimusten myötä yhtiö avaa toimipisteen Tampereen Lielahteen, missä yrittäjinä aloittavat Sanna Kokkonen ja Hanna Mäkinen.

Franchisingtoimintamallissa itsenäiset yrittäjät tarjoavat paikallisesti asiakaspäälliköinä asiakkailleen saman palvelukokonaisuuden kuin muutkin Talenomin toimistot. Itse kirjanpidon tekeminen on keskitetty Talenomin pitkälle automatisoituihin yksiköihin Ouluun ja Tampereelle, joissa hyödynnetään skaalautuvia tuotantoprosesseja. Franchisingtoimintamalli mahdollistaa toiminnan laajentamisen tehokkaasti myös pienemmille markkina-alueille Suomessa.
 
"Asiakashankintajoukkueemme läsnäolo vahvistuu Länsi-Pirkanmaan alueella entisestään. Nyt aloittavilla franchisingyrittäjillä on vahva osaamisen ja luja ammattitaito asiakasyritysten taloushallintojen tehostamisessa, mikä hyödyttää ennen kaikkea paikallisia yrittäjiä", sanoo Talenomin toimitusjohtaja Jussi Paaso.
 
Talenom Oyj on kasvuyhtiö, jossa uudet asiakkuudet syntyvät aktiivisella myyntityöllä. Franchisingtoimintamallin laajentuminen tukee näin yhtiön orgaanisen kasvun strategiaa. Franchisingketjun laajentamista uusille paikkakunnille tullaan jatkamaan myös tulevaisuudessa.
 
TALENOM OYJ
 
Lisätietoja:
Jussi Paaso
toimitusjohtaja, Talenom Oyj
044 066 6622
jussi.paaso@talenom.fi

Alkuperäinen tiedote luettavissa täältä.
   

Franchise News 8.5.2018

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta