• Facebook
  • x
  • Linkedin

Uusi Scandia Rent yrittäjä Kajaaniin

Autovuokraamoketju Scandia Rentissä tapahtui yrittäjänvaihdos Kajaanin talousalueella ja uutena vuokraamoyrittäjänä alueella aloitti Katja Mehtonen henkilökuntineen. Katja tuo ketjuun nuorekasta naisenergiaa sekä uudenlaista ajattelua. 

Vahva yrittäjäperheen tausta antaa Katjalle erinomaiset edellytykset liiketoiminnan kehittämiseen. Scandia Rentillä on pitkä tausta Kainuu- Koillismaan autovuokrauksessa ja näitä perinteitä Katja jatkaa tulevaisuudessa. Scandia Rent Kajaanin valikoimasta löydät henkilö- ja pakettiautot sekä pikkubussit. Tervetuloa palveltavaksi Kajaaniin, jossa palvelemme Kemppaisen Auton yhteydessä Kettukalliontiellä!

-”Haluamme olla ketjuna vahvasti läsnä Kajaanin alueella, jossa paikallinen yrittäjä pystyy parhaiten vastaamaan talousalueen erityisvaatimuksiin. Kajaanin toimipiste sekä lentoaseman palvelupiste takaavat sen, että palvelua on saatavilla kattavasti Kajaanista. Meillä on selkeä fokus Kajaanin alueelle sekä tavoitetasot, joita emme ole aikaisemmin saavuttaneet mutta uskomme että yhteistyössä Katjan kanssa tulemme saavuttamaan nämä asiat. Toivotamme Katjalle menestystä vuokraustoimintaan, toteaa ketjun toimitusjohtaja Timo Raimovaara.

Franchise News 16.5.2018

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta