• Facebook
  • x
  • Linkedin

Scandia Rent Mänttä-Vilppulan toimipisteen yrittäjäksi Marko Kangasjärvi

Autovuokraamoketju Scandia Rentin uusi toimipiste Mänttä-Vilppula avaa ovensa kesäkuussa kesäkauden kynnyksellä. Mäntän vuokraamoyrittäjänä alueella aloittaa Marko Kangasjärvi henkilökuntineen. Marko siirtyy yrittäjäksi Tapparan Junioripäällikön paikalta, jossa hänelle kertyi vahva kokemus erilaisten projektien eteenpäin viemisestä sekä vahvan suhdeverkoston luomisesta. 

Marko on täynnä virtaa ja kehitysintoa koskien Mänttä-Vilppulan autovuokraustoimintaa ja tämä mahdollistaa paluun kotiseudulle tuttuihin ympyröihin. Taidekaupunki Mänttä-Vilppula sekä alueen huikeat tulevaisuuden visiot antavat erinomaista pohjaa liiketoiminnan kehittämiseen. Marko tulee palvelemaan Mänttä-Vilppula, Keuruu, Ruovesi ja Virrat alueella. Scandia Rent Mänttä-Vilppulan valikoimasta löydät henkilö- ja pakettiautot sekä pikkubussit.

-”Pirkanmaa on vahva talousalue Scandia Rent ketjulle ja halusimme vahvistaa erityisesti Pohjois-Pirkanmaan aluetta. Pohjois-Pirkanmaan alueella on tarjolla hyvin rajallisesti autovuokrauspalveluita sekä esimerkiksi minileasing- ja leasingratkaisut ovat varmasti tervetullut lisä alueen kuluttaja- ja yritysasiakkaiden keskuudessa. Ketjun näkökulmasta on tärkeää, että saamme alueelle -oman kylän pojan-, joka tuntee talousalueen sekä sen toimijat.  Toivotamme Markolle menestystä vuokraustoimintaan ja kaupallista kesää Taidekaupunkiin, toteaa ketjun toimitusjohtaja Timo Raimovaara.

 

Franchise News 22.5.2018

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta