• Facebook
  • x
  • Linkedin

Juha Pesola VMP Groupin johtoon

Henkilöstöpalveluyritys VMP Groupin uudeksi toimitusjohtajaksi 17.5.2018 alkaen on nimitetty Juha Pesola. Pesola on työskennellyt vuodesta 2015 konserniin kuuluvan VMP Varamiespalvelun toimitusjohtajana.

Konsernin aikaisempi toimitusjohtaja Heimo Hakkarainen siirtyy VMP Groupin hallituksen jäseneksi.

-VMP Groupin tehtävänä on auttaa ihmisiä ja yrityksiä menestymään muuttuvassa työelämässä. Tähän asiaan uskomme vahvasti ja haluamme koko henkilöstömme voimin olla mukana miettimässä ja toteuttamassa uusia ratkaisuja. Samalla kehitämme VMP Groupista entistä vahvempaa henkilöstöpalveluyritystä-, Pesola toteaa tiedotteessa.

-Olen toiminut VMP Groupin toimitusjohtajana vuodesta 2012 ja saanut sinä aikana kehittää yhtiötä henkilöstövuokrausyhtiöstä monipuoliseksi henkilöstöpalveluyritykseksi. VMP Group on viime vuodet kasvanut vahvasti ja kannattavasti kehittäen samalla uusia työllistämisen ja työllistymisen palveluja. Koen, että nyt on sopiva hetki siirtää operatiivinen vastuu eteenpäin ja jatkaa yhtiön kehittämistä hallituksesta käsin. VMP Groupin uudeksi toimitusjohtajaksi nimitetyllä Juha Pesolalla on vankka kokemus henkilöstöpalvelualalta ja VMP Varamiespalvelujen johdosta-, sanoo Heimo Hakkarainen.

Lue alkuperäinen uutinen Kauppalehdestä.

   

Franchise News 21.5.2018

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta