• Facebook
  • x
  • Linkedin

Nimityksiä Domus Yhtiöt Oy:ssä

Uudeksi toimitusjohtajaksi on nimetty 1.7. alkaen Juha Munne. Yhtiöön on kutsuttu myös uusi talousjohtaja Tom Blomqvist.

Yhtiön muutosprosessin käynnistänyt toimitusjohtaja Mika Kaukonen siirtyy omasta aloitteestaan, ja suunnitellusti uusiin haasteisiin.

Uudeksi toimitusjohtajaksi on nimetty 1.7. alkaen Juha Munne. Juhalla on laaja toimialan kokemus ylimmässä johdossa ja hän tulee jatkamaan yhtiön kehittämistoimenpiteitä ja kasvustrategiaa. Juha Munne on toiminut aiemmin Domus Yhtiöissä hankintajohtajana ja ikkunayksikön operatiivisena johtajana.

Yhtiöön on kutsuttu uusi talousjohtaja Tom Blomqvist. Talousjohtajan tehtävänä on nyt vakauttaa yhtiön taloustilanne ja tehostaa taloustoimintoja. Tom ottaa jatkossa vastuulleen myös muita yhtiön johtotehtäviä. Tom on toiminut laaja-alaisesti talousjohtajan tehtävissä useissa yhtiöissä, myös samalla toimialalla ja ulkomaisissa yrityksissä.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Juha Munne
+358408220777, juha.munne@domus.fi

Talousjohtaja Tom Blomqvist
+358407011801, tom.blomqvist@domus.fi

Domus Yhtiöt Oy

Domus Yhtiöiden tuotteita ovat Domus Keittiöt ja kodin kalusteet, sekä Domlux Ikkunat ja ovet. Domus Yhtiöt Oy:n tuotteille on myönnetty Avainlippu. Domus Yhtiöt Oy hakee kasvua kalustepuolella aloittamalla franchisingtoiminnan. Domuksella on ainutlaatuinen virtuaalikeittiökonsepti, jossa asiakas pääsee virtuaalilasien avulla näkemään tulevan keittiönsä.

Franchise News 2.7.2018

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta