• Facebook
  • x
  • Linkedin

Gigantin toimitusjohtaja vaihtuu -“ Rytkönen siirtyy emoyhtiöön

Gigantin toimitusjohtajana aloittaa norjalainen Trygve Hillesland.

Kodinkonekauppa Gigantin toimitusjohtajana aloittaa keskiviikkona norjalainen Trygve Hillesland, kertoo yhtiö tiedotteessaan. Hillesland siirtyy tehtävään Elkjøp Nordicin asiakaspalvelukeskuksen johtajan tehtävästä.

Giganttia vuodesta 1998 toiminut Irmeli Rytkönen siirtyy Gigantin emoyhtiön Elkjøp Nordicin johtotehtävään. Hänen tittelinsä on jatkossa Nordic Director, Special Projects. Käytännössä hän vastaa liiketoiminnan kehittämiseen liittyvistä erityisprojekteista.

-“-‰Gigantilla menee erittäin hyvin ja nyt on hyvä aika siirtää Gigantin operatiivinen vetovastuu Trygve Hilleslandille. Siirtyminen osaksi Nordic-organisaatiotamme on minulle mielenkiintoinen mahdollisuus urallani ja konsernissamme, Rytkönen sanoo tiedotteessa.

Hillesland on työskennellyt Elkjøp Nordicissa vuodesta 2000. Ennen asiakaspalvelukeskusjohtajan pestiään hän on työskennellyt muun muassa yhtiön Keski-Euroopan toiminnoissa sekä kehittänyt tsekkiläistä kodinkoneketju Electroworldiä.

37-vuotias Hillesland muuttaa nimityksen myötä vakituisesti Suomeen. Hän tulee työskentelemään Gigantin pääkonttorilla Sanomatalossa Helsingissä.

-“-‰Trygve Hilleslandilla on vahva asiakaslähtöinen osaaminen ja näytöt kansainvälisen liiketoiminnan menestyksekkäästä johtamisesta. Hänen johdollaan jatkamme Gigantin kehittämistä entistäkin vahvemmaksi, sanoo Elkjøp Nordicin toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja Jaan Ivar Semlitsch tiedotteessa.

Lue alkuperäinen uutinen Taloussanomista.

Franchise News 13.8.2018

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta