• Facebook
  • x
  • Linkedin

Talenom Oyj:lle kaksi uutta franchisingyrittäjää Hyvinkäälle

Talenom Oyj on solminut kaksi uutta franchisingsopimusta, joiden myötä franchisingketjun koko kasvaa 23 yrittäjään. Nyt solmittujen sopimusten myötä yhtiö avaa toimipisteen Hyvinkäälle, missä yrittäjinä aloittavat Kari ja Tuula Jalonen.

Franchisingtoimintamallissa itsenäiset yrittäjät tarjoavat paikallisesti asiakkailleen saman palvelukokonaisuuden kuin muutkin Talenomin toimistot. Itse kirjanpidon tekeminen on keskitetty Talenomin pitkälle automatisoituihin yksiköihin Ouluun ja Tampereelle, joissa hyödynnetään skaalautuvia tuotantoprosesseja. Franchisingtoimintamalli mahdollistaa toiminnan laajentamisen tehokkaasti myös pienemmille markkina-alueille Suomessa.
 
"Franchisingketjumme jatkaa hienoa kasvutarinaansa ja olemme hyvin mielellämme ottamassa Karin ja Tuulan mukaan erittäin ammattitaitoiseen asiakashankintajoukkueeseemme. On hienoa, että läpikotaisin todistettu palvelukonseptimme tulee entistä vahvemmin toimimaan myös Hyvinkäällä paikallisten yrittäjien menestyksen tukena", sanoo Talenomin toimitusjohtaja Jussi Paaso.
 
Talenom Oyj on kasvuyhtiö, jossa uudet asiakkuudet syntyvät aktiivisella myyntityöllä. Franchisingtoimintamallin laajentuminen tukee näin yhtiön orgaanisen kasvun strategiaa. Franchisingketjun laajentamista uusille paikkakunnille tullaan jatkamaan myös tulevaisuudessa.
 
TALENOM OYJ
Lisätietoja:
Jussi Paaso
toimitusjohtaja, Talenom Oyj
044 066 6622
jussi.paaso@talenom.fi

Talenom on vuonna 1972 perustettu tilitoimisto, joka tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman tilitoimistopalveluja sekä muita sen asiakkaiden liiketoimintaa tukevia asiantuntijapalveluja. Yhtiöllä on omaa ohjelmistokehitystä ja se tarjoaa tilitoimistoasiakkailleen sähköisen taloushallinnon työkaluja.
 
Talenom-konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli 41,4 miljoonaa euroa, ja liikevaihto kasvoi vuoteen 2016 verrattuna 12,1 %. Talenomin kasvuhistoria on vahva - liikevaihdon keskimääräinen vuosikasvu 2005 - 2017 oli noin 15,3 %.
           

Franchise News 29.8.2018

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta