• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Uusi Scandia Rent yrittäjä Ylivieskaan

Autovuokraamoketju Scandia Rent avasi kesällä uuden toimipisteen Ylivieskaan ja uutena vuokraamoyrittäjänä alueella aloitti Merja Rautio henkilökuntineen.

Merja tuo ketjuun positiivista naisenergiaa sekä ennen kaikkea alueellista sekä asiakaslähtöistä palvelua. Hyvä sijainti Ylivieskan Rautatieasemalla antaa  hyvät edellytykset liiketoiminnan kehittämiseen. Scandia Rent haluaa panostaa vahvasti Ylivieskan talousalueeseen, joka tunnetaan vahvana autoliikekeskittymänä. Scandia Rent Ylivieskan valikoimasta löydät henkilö- ja pakettiautot sekä pikkubussit. Tervetuloa palveltavaksi Ylivieskaan!

"Ylivieska oli niitä harvoja alueita, missä Scandia Rent palvelua ei ollut saatavilla sillä tasolla kuin mitä ketjuna tavoittelemme. Oli hienoa, että löysimme Merjan kanssa hyvän ratkaisun ja saimme käynnistettyä vuokraustoiminnan alueella. Uskomme myös vahvasti junaliikenteen syöttävän vuokrausasiakkaita Ylivieskaan ja nyt asiakkailla on mahdollista tulla Ylivieskaan junalla, josta jatkaa vuokra- autolla kohdepaikkaan. Toivotamme Merjalle menestystä vuokraustoimintaan", toteaa ketjun toimitusjohtaja Timo Raimovaara.


Franchise News 17.9.2018

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta