• Facebook
  • x
  • Linkedin

Kotimaailma Rovaniemi sai uudet yrittäjät

Kesä ja alkava syksy toi uusia yrittäjäuutisia Kotimaailma-ketjussa. Kotimaailma Rovaniemen yrittäjinä aloittivat Juho-Matti Pekkala ja Antti Tornberg. 

Kotimaailma Rovaniemi on kasvanut tasaisesti jokaisena toimintavuotenaan ja uudet yrittäjät hakevat lisäkasvua entisestään. Juho-Matti ja Antti ovat tunteneet toisensa vuosien ajan ja molemmilla on oikeaa taustaa toimintaan. He olivat etsineet jonkun aikaa majoitustoimintaan liittyvää liiketoimintaa ja tässä Kotimaailman ja miesten intressit kohtasivat.

Juho-Matti ja Antti kommentoivat ensimmäisiä viikkojaan yrityksessä: -Kotimaailma Rovaniemen edellisen yrittäjän, Jonny Hyvösen jäljiltä on ollut hyvä lähteä jatkamaan työtä. Kalenteri on täyttynyt kivasti varauksista ja varsinkin talven sesonki näyttää varsin lupaavalta. Uusia kalustettuja asuntoja haetaan koko ajan kasvun tueksi. Varsin hyvissä tunnelmissa ollaan töitä tehty ja tästä on hyvä jatkaa kohti talvea-.

Kotimaailma Rovaniemi palvelee asiakkaita jatkossa vanhassa osoitteessa Ruokasenkatu 12:ssa.

Kotimaailma pähkinänkuoressa

Kotimaailma tarjoaa yritys-, vahinko- ja muille yksityisasiakkaille kalustettuja kodinomaisia asuntoja eri puolilla Suomea. Vuonna 2007 perustettu yritys on yksi suurimmista tilapäisiä kalustettuja asuntoja tarjoavista yrityksistä Suomessa. Kalustetuissa asunnoissa voi asua muutamasta vuorokaudesta jopa 36 kuukauteen. Täältä lisää Kotimaailmasta!

Franchise News 19.9.2018

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta