• Facebook
  • x
  • Linkedin

Kotimaailma Joensuuhun uudet yrittäjät

Nina ja Antti Bayer aloittivat syyskuun alussa Kotimaailma Joensuun yrittäjinä. Ennen yrittäjänvaihdosta uudet yrittäjät perehtyivät kesän aikana Joensuun toimipisteeseen. Huolellisen perehtymisen jälkeen neuvottelut etenivät ripeästi. Pariskunta teki ison elämänmuutoksen muuttamalla Uudeltamaalta takaisin kotiseudulle.


Kummallakaan ei ole aiempaa kokemusta majoitusalalta, mutta molemmilla on yrittäjyyttä tukevaa työkokemusta. Antti on työskennellyt aiemmin isossa pörssiyhtiössä projektin hallinnan ja kehittämisen tehtävissä, Nina taas pienessä yrityksessä muun muassa rekrytoinnin, myynnin, hallinnon sekä markkinoinnin tehtävissä. Pienen tytön vanhempina pariskunta arvostaa työn ja perhe-elämän sujuvaa yhteen sovittamista. Yrittäjinä työajat voi sopia keskenään joustavasti - samoin töitä voi jatkaa tarvittaessa kotona, sillä Kotimaailman järjestelmät ovat pilvipalvelupohjaisia. Tämä helpottaa arjen tasapainoa ja näin pariskunta voi nauttia perhe-elämästä tyttärensä kanssa niin, että molemmat saavat osallistua tasapuolisesti myös työelämään.

Nina ja Antti kommentoivat alkutaivalta: -Olemme jo opiskellessa haaveilleet yrittäjyydestä ja kun huomasimme, että Joensuuhun haettiin uutta yrittäjää päätimme tutustua asiaan tarkemmin. Mitä enemmän asiaan perehdyimme, sitä vahvemmin meistä tuntui, että tätä mahdollisuutta ei voi ohittaa. Hetki tuntui muutenkin sopivalta, sillä olimme haaveilleet muutosta takaisin Pohjois-Karjalaan. Pääsimme Joensuun toimintaan mukaan hyvällä hetkellä, sillä pilottivaiheet järjestelmien osalta ovat ohi ja asuntojen käyttöaste on erinomainen. Vauhtia on kuitenkin riittänyt ensimmäisistä päivistä alkaen ja kiirettä ei ole ainakaan vähentänyt se, että muutimme toimistomme uuteen osoitteeseen. Kaikki toiminnastamme kiinnostuneet ovatkin tervetulleita käymään Torikatu 19 toimitiloissa! Kerromme lisää mihin kaikkiin tarpeisiin asuntomme sopivat. Olemme varteenotettava vaihtoehto hotelleille jo tilan, laadun ja hintatasonkin takia.-

Lue uutinen kokonaisuudessaan Kotimaailman sivuilta.

Franchise News 26.9.2018

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta