• Facebook
  • x
  • Linkedin

Kiinteistömaailman uusia nimityksiä

Juha Lamminkari on nimitetty Kiinteistömaailman digitaalisesta liiketoiminnasta vastaavaksi johtajaksi (CDO, Chief Digital Officer) ja Mika Lehtiniemi Kiinteistömaailma-ketjusta vastaavaksi liiketoimintajohtajaksi 2. tammikuuta 2019 lukien.

Digitaalisen liiketoiminnan johtajan tehtävä on Kiinteistömaailmassa uusi. Lamminkari johtaa tammikuusta alkaen tiimiä, joka vastaa Kiinteistömaailmassa käytössä olevista järjestelmistä ja niiden kehittämisestä, sähköisen asuntokaupan mahdollisuuksien täysimääräisestä hyödyntämisestä, verkkopalvelusta sekä digitaalisten palvelujen kaupallistamisesta. Ohjelmistoyrittäjätaustainen Juha Lamminkari on viimeksi työskennellyt Helsingin seudun liikenne (HSL) -kuntayhtymässä lippu- ja informaatiojärjestelmän pääarkkitehtina, ja hän on myös osallistunut useiden kiinteistöjen kauppaan liittyvien palveluiden kehittämiseen.

Kiinteistömaailma-franchisingketjun liiketoimintajohtajana vuodenvaihteessa aloittava Mika Lehtiniemi toimii Kiinteistömaailma Rovaniemen (Rovaniemen Kodit Oy LKV) toimitusjohtajana. Hän on ollut ketjun yrittäjänä kahdeksan vuoden ajan ja sitä ennen useiden vuosien ajan eri pankkitehtävissä, mm. pankinjohtajana Danske Bankissa. Liiketoimintajohtajana Lehtiniemi vastaa ketjun kehittämisestä ja mm. yrittäjärekrytoinnista valtakunnallisesti.

Lue alkuperäinen tiedote täältä.

Franchise News 16.11.2018

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta