• Facebook
  • x
  • Linkedin

Talenom Oyj:lle kaksi uutta franchisingyrittäjää Muurameen

Talenom Oyj on solminut franchisingsopimuksen kahden uuden yrittäjän kanssa. Sopimuksen myötä yhtiö avaa franchisingtoimipisteen Muurameen, missä yrittäjinä aloittavat Anne ja Harry Kirvesmäki. Samalla Talenomin franchisingketjun koko kasvaa 25 yrittäjään.

Franchisingtoimintamallissa itsenäiset yrittäjät tarjoavat paikallisesti asiakkailleen saman palvelukokonaisuuden kuin muutkin Talenomin toimistot. Itse kirjanpidon tekeminen on keskitetty Talenomin pitkälle automatisoituihin yksiköihin Ouluun ja Tampereelle, joissa hyödynnetään skaalautuvia tuotantoprosesseja. Franchisingtoimintamalli mahdollistaa toiminnan laajentamisen tehokkaasti myös pienemmille markkina-alueille Suomessa.
 
"Onnittelut uusille yrittäjille erinomaisesta päätöksestä. Keski-Suomessa Anne ja Harry ovat jo entuudestaan Talenomille tuttuja, minkä johdosta tiedämme saavamme yritysasiakkaiden pariin lisää erinomaista osaamista ja kokemusta.  Pääsemme nyt viemään Talenomin palvelukonseptia yhdessä yrittäjien kanssa uudelle toiminta-alueelle, mikä tekee jakeluverkostostamme taas hivenen laajemman", sanoo Talenomin toimitusjohtaja Jussi Paaso.
 
Talenom Oyj on kasvuyhtiö, jossa uudet asiakkuudet syntyvät aktiivisella myyntityöllä. Franchisingtoimintamallin laajentuminen tukee näin yhtiön orgaanisen kasvun strategiaa. Franchisingketjun laajentamista uusille paikkakunnille tullaan jatkamaan myös tulevaisuudessa.
 

Franchise News 29.11.2018

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta