• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Talenom Oyj:lle uusi franchisingyrittäjä Rovaniemelle

Talenom Oyj on solminut uuden franchising-sopimuksen, jonka myötä Virpi Eskola aloittaa Talenomin franchisingyrittäjänä Rovaniemellä. Samalla ketjun koko kasvaa 26 yrittäjään.

Franchisingtoimintamallissa itsenäiset yrittäjät tarjoavat paikallisesti asiakkailleen saman palvelukokonaisuuden kuin muutkin Talenomin toimistot. Itse kirjanpidon tekeminen on keskitetty Talenomin pitkälle automatisoituihin yksiköihin Ouluun ja Tampereelle, joissa hyödynnetään skaalautuvia tuotantoprosesseja. Franchisingtoimintamalli mahdollistaa toiminnan laajentamisen tehokkaasti myös pienemmille markkina-alueille Suomessa.
 
"Franchisingverkostomme ja sitä myöten myös jakeluverkostomme jatkaa laajentumistaan hyvällä vauhdilla", sanoo Talenomin toimitusjohtaja Jussi Paaso. "Tunnemme Virpin pitkän linjan taloushallinnon asiantuntijana, jonka vuosia jatkunut työ yrittäjien parissa saa näin jatkoa. Onnittelut Virpille hienosta valinnasta ja rutkasti menestystä tulevaan tehtävään."
 
Talenom Oyj on kasvuyhtiö, jossa uudet asiakkuudet syntyvät aktiivisella myyntityöllä. Franchisingtoimintamallin laajentuminen tukee näin yhtiön orgaanisen kasvun strategiaa. Franchisingketjun laajentamista uusille paikkakunnille tullaan jatkamaan myös tulevaisuudessa.

 

Franchise News 5.12.2018

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta