• Facebook
  • x
  • Linkedin

Johanna Junkkari on aloittanut uutena Mc Donald’s -yrittäjänä

Johanna Junkkari jatkaa pitkää uraansa McDonald’sissa ja on 1.7. aloittanut uutena McDonald’s-yrittäjänä Porin ja Rauman ravintoloissa.


Junkkarin pitkä, yli 20-vuotinen, ura McDonald’sissa alkoi vuonna 1997 ravintolatyöntekijänä Tampereen Keskustorin McDonald’s-ravintolassa. Muutaman vuoden kuluttua hän eteni ravintolapäällikön tehtäviin, ja sieltä yrittäjä Timo Myllymäen organisaation kenttäpäälliköksi ja myöhemmin liiketoimintajohtajaksi. Vuosien varrella Johanna on työskennellyt myös McDonald’sin keskushallinnossa henkilöstöasioiden parissa. Lisäksi hän on kouluttautunut aktiivisesti työn ohessa.

Junkkarin mukaan yrittäjyys McDonald’s-ketjussa on ollut jo hänen pitkän tähtäimen tavoitteensa. Hän on erittäin innoissaan tästä mahdollisuudesta ja pitää sitä luontaisena jatkumona tähänastiselle uralleen. Junkkari kokee vielä erityisen hienona päästä aloittamaan yrittäjänä tutuissa ravintoloissa yhdessä tuttujen ihmisten kanssa.

Suomen McDonald’sin toimitusjohtaja Olli Johanssonin mukaan on hienoa saada Junkkari mukaan yrittäjän roolissa, jolloin yhdistyvät Junkkarin  erinomaiset johtamistaidot ja kyky nostaa asiakas ja henkilöstö keskiöön. 

Franchise News 16.7.2019

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta