• Facebook
  • x
  • Linkedin

Fitverstas laajentaa uusille toimialueille - Lotta Huuhtanen ja Taru Laaksonen aloittavat franchising-yrittäjinä Fitverstas -ketjussa

Toimialalaajennuksen myötä Fitverstas tarjoaa jatkossa henkilökohtaiset liikunta-alan palvelut myös Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa.


   

Lotta Huuhtanen (kuvassa ylhäällä) on personal trainer, liikuntaneuvoja ja erityisuimaopettaja. Hän hyödyntää työssään myös ensihoitajan ammattiaan sekä meneillään olevia opintojaan liikunnanohjaajaksi. Huuhtasen erikoisosaamista ovat kasvis- ja vegaaniruokavaliot sekä ihmisen liikkuvuus kokonaisuutena.

     

Taru Laaksonen (kuvassa ylhäällä) on opiskellut hyvinvointiohjaajan ja kuntosalivalmentajan lisäksi personal traineriksi ja on aikaisemmalta ammatiltaan lähihoitaja. Vahvuutenaan Laaksosella on äitiysliikunnan lisäksi lapsiperheen arkeen sopivat fiksut ja joustavat valmennukset.

Huuhtanen ja Laaksonen ovat molemmat liittyneet Fitverstaan valmentajayrittäjiksi nelivaiheisen hakuprosessin kautta ja täyttäneet tarkat laatukriteerit alan ammattilaisina. Ketjun toimitusjohtajan Emmi Salon mukaan kaikista tärkeintä on, että valittu valmentaja sopii valmentajatiimiin. Fitverstas odottaa valmentajiltaan ammattitaidon lisäksi sitoutumista ja intohimoa, mikä takaa tuloksellisen liiketoiminnan.

Sekä Huuhtanen että Laaksonen sanovat liityneensä Fitverstaan ketjuun maalaisjärkisyyden ja tiimin vuoksi. Huuhtasen mukaan Fitverstaan konsepti ja valmentajatiimi positiivisella energiallaan on juuri sitä, mitä hän kokee liikunta-alan tarvitsevan. Laaksonen arvostaa yli kaiken  maalaisjärkisyyttä, mikä välittyy asiakkaille kaikessa tekemisessä ja valmentamisessa.

Salo on ylpeä kahdesta uudesta vahvistuksestaan, joiden myötä Fitverstas pystyy vastaamaan kysyntään ja vastaanottamaan toimeksiannot myös uusilta alueilta.

 


Franchise News 19.7.2019

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta