• Facebook
  • x
  • Linkedin

Anu Lindholm on Fafa`sin uusi Franchising -ja kehityspäällikkö

Anu Lindholm on nimitetty Fafa`sin uudeksi Franchising -ja kehityspäälliköksi.

Lindholm on aikaisemmin toiminut Kirjakauppa.comin toimitusjohtajana vuoden ajan. Sitä ennen Lindholm työskenteli R-kioski -ketjun aluepäällikkönä kahdeksan vuoden ajan, jossa hän myynnin lisäksi kerrytti kokemusta franchisingtoiminnan parissa työskentelemisestä. Lindholm on toiminut myös Suomalainen Kirjakauppa -ketjussa myynnin parissa sekä projektinjohtotehtävissä Publicisillä.

Lindholm kuvailee uutta toimeaan kertoen olevansa etuoikeutettu saadessa tehdä yhteistyötä yrittäjien kanssa ja yrityksessä, jonka tuotteita rakastaa. Lindholm ylistää Fafa’sin tarinaa huikeaksi ja tuntee suurta ylpeyttä yrityksen historiasta. 

Lindholm kertoo ensimmäisten viikkojen uudessa tehtävässä menneen tutustuen yritykseen kollegansa Tanja Syvästeen ansiokkaassa perehdytyksessä ja tekemällä harjoitteluvuoroja pk-seudun ravintoloissa. Lindolm painottaa: "Tärkein tehtäväni on jatkossa löytää Fafa`s:lle lisää oikealla asenteella ja kokemuksella varustettuja yrittäjiä, tukea toimivia yrittäjiä sekä varmistaa yhteistyössä heidän kanssaan molemmin puolinen taloudellinen menestys ja paras asiakaskokemus. Yrittäjät ansaitsevat parhaat mahdolliset kauppapaikat ja niiden etsiminen on myös osa työtäni."


Franchise News 29.8.2019

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta