• Facebook
  • x
  • Linkedin

OVV ASUNTOPALVELUT -KETJU VAHVISTUI PÄÄKAUPUNKISEUDULLA

OVV Asuntopalvelut Helsinki -toimistolla aloitti helmikuussa uutena franchisingyrittäjänä Mikko Kautonen. Vuoden alussa OVV Asuntopalvelut Helsinki-Kampin toimisto avasi ovensa, kun siellä aloitti franchisingyrittäjänä jo kokenut OVV -yrittäjä Mika Tilli avaten toisen toimipisteensä.

Investors House Oyj konserniin kuuluva asuntovuokrausta ja kokonaispalvelua sekä myyntivälitystä toteuttava OVV Asuntopalvelut -ketju toimii 12 paikkakunnalla eri puolilla Suomea. Nyt ketju on saanut vahvistusta pääkaupunkiseudulla.

LKV, Mikko Kautonen aloitti uutena franchisingyrittäjänä OVV Asuntopalvelut Helsinki -toimistolla helmikuussa 2020. Kautonen osti jo vuosia toimineen OVV Asuntopalvelut Helsingin liiketoiminnan. Ennen yrittäjyyttä hän toimi pari vuotta vuokravälitysyrittäjänä, joten vuokravälitysala on hänelle tuttua ja kokemusta löytyy. 

OVV ketjujohtaja Marita Polvi-Lohikosken mukaan Kautosen kouluttaminen on ollutkin ketjulle varsin helppoa, jossa on pitkälti hyödynnetty OVV yrittäjäksi -franchisingkäsikirjaa sekä perehdytyskansiota. Kautonen pääsee myös heti nyt maaliskuussa tapaamaan kaikki muut OVV -yrittäjät perinteisessä muutaman kerran vuodessa pidettävässä OVV -ketjutapaamisessa, jossa on paikalla yrittäjät henkilökuntineen.

     

OVV Asuntopalvelut Helsinki -toimiston uusi yrittäjä on LKV, Mikko Kautonen.

Pääkaupunkiseutu on vahvistunut tänä vuonna myös toisella, uudella OVV Asuntopalvelut -toimistolla, joka avautui Helsinkiin, Kamppiin. OVV Asuntopalvelut Helsinki-Kampin toimistoa lähti luotsaamaan jo kokenut OVV -yrittäjä, LKV Mika Tilli. Tilli on ollut jo pitkään OVV-ketjussa. Kampin lisäksi hän toimii yrittäjänä OVV Asuntopalvelut Hyvinkään toimistolla. Yrittäjyyden lisäksi hän myös myy asuntoja ja hoitaa toimitilojen vuokrauksia Helsingissä.

     

Mika Tilli toimii OVV -yrittäjänä sekä OVV Asuntopalvelut Helsinki-Kampin että OVV Asuntopalvelut Hyvinkään toimitossa.

Franchise News 11.3.2020

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta