• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

RE/MAX Strand rantautui Töölöntorille - uusi RE/MAX-toimisto jatkaa Töölöntorin tutuissa toimitiloissa

RE/MAX Strandin yrittäjänä toimii kokenut RE/MAXlainen Jani Pomell, joka toimii yrittäjänä myös Kallion RE/MAX Family -toimistossa.

“Töölö on omaa kotiseutuani, missä olen asunut reilut 20 vuotta elämästäni ja minulla on ollut Töölössä kiinteistönvälitystoimisto aina vuodesta 2005 lähtien. Oman toimiston avaaminen Töölöön on vähän niin kuin kotiin palaisi”, RE/MAX -yrittäjä Jani Pomell toteaa.

Töölöntorilla on ollut RE/MAX-toimisto jo yli 10 vuotta, ja se on Pomellin mukaan paras sijainti mitä Töölöstä välitystoimistolle löytyy - ja kun tähän sijaintiin avautui tilaisuus, niin ei sitä kauaa tarvinnut miettiä.

Pomellin odotukset seuraaville vuosille on saavuttaa markkinajohtajuus Töölön alueella palkkaamalla toimistoon vain välittäjien parhaimmistoa ja varmistaa, että asiakkaat saavat toimistosta parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen.

“Töölö on Helsingin TOP-3 suosituimpien asuinalueiden listalla ollut vuosikausia ja en näe mitään syytä miksei se jatkuisi, joten tulevaisuuden näkymät ovat senkin puolesta mitä parhaimmat,” Pomell jatkaa.

Töölön asuntomarkkinatilanne tällä hetkellä

Talouden turbulenssi ja sen vaikutus asuntomarkkinaan näkyy myös Töölön alueella. Käytettyjen kerrostaloasuntojen kauppoja on tehty 2023 aikana olleet noin 30-40 prosenttia edellisvuosia vähemmän. Myös keskimääräiset myyntiajat ovat pidentyneet noin 30 päivällä verrattuna edellisvuosiin.

"Vaikka ajat ovat olleet haastavia, niin kyllä Töölössäkin asuntokauppoja tehdään kunhan kohde hinnoitellaan oikein ja tehdään sille riittävän aktiivista markkinointia ja myyntitoimenpiteitä. Positiivista on ollut se, että vaikka kauppamäärät ja myyntiajat ovat kehittyneet vuoden 2023 aikana vähän negatiivisempaan suuntaan, keskimääräiset neliöhinnat ovat asettuneet aika lähelle koronaa edeltävää tasoa eli noin 7 500 euron paikkeille", Pomell kommentoi.

Franchise News 15.11.2023

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta