• Facebook
  • x
  • Linkedin

RE/MAX Suomen toimitusjohtaja Pasi Aalto KIRA-neuvottelukuntaan

Kiinteistönvälitysalan Keskusliiton hallitus valitsi RE/MAX -kiinteistövälitysketjun Suomen toimitusjohtaja Pasi Aallon edustajakseen Kiinteistö- ja rakentamisfoorumin eli KIRA-foorumin neuvottelukuntaan.

KIRA-foorumi kokoaa ja välittää tietoa alaan vaikuttavista tekijöistä, kertoo alan yhteisistä näkemyksistä ja linjauksista, järjestää yhteisiä tilaisuuksia ja käynnistää tavoitteidensa toteutumista edistäviä erillisprojekteja. KIRA-Akatemia, KIRA-digi ja KIRAHub ovat tästä mainiot esimerkit.

Foorumi koostuu keskeisistä kiinteistö- ja rakentamisalan yhteisöistä sekä julkisen sektorin edustajista. Mukana julkiselta puolelta ovat muun muassa Ympäristöministeriö, Valtiovarainministeriö, Sitra, Suomen Kuntaliitto ja Business Finland.

"On hienoa päästä mukaan KIRA-foorumin neuvottelukuntaan tuomaan kiinteistömarkkinoiden näkemystä ja edistämään kiinteistönvälitysalan tavoitteita yhdessä muiden kiinteistö- ja rakennusalan huippuasiantuntijoiden kanssa. Yhdessä olemme enemmän, niinkuin meillä RE/MAXilla tavataan sanoa", toteaa RE/MAX Suomen toimitusjohtaja Pasi Aalto.

Franchise News 18.4.2023

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta