• Facebook
  • x
  • Linkedin

RE/MAX vahvistuu Keski-Uudellamaalla - uusi toimisto Hyvninkäälle

Kiinteistövälitysketju RE/MAX on avannut uuden toimiston Hyvinkäälle, jossa yrittäjinä toimivat jo kokeneet RE/MAX -yrittäjät Katja Sarkama ja Nina Schönberg.

Yrittäjien Katja Sarkaman ja Nina Schönbergin RE/MAX Villa palvelee asiakkaita ja välittäjiä keskeisellä paikalla Hyvinkäällä, osoitteessa Hämeenkatu 6. 

Sarkama ja Schönberg ovat jo kokeneita RE/MAX-yrittäjiä, sillä heillä on jo entuudestaan RE/MAX Asuntokulma -niminen toimisto Järvenpäässä. Siellä asiakkaita palvellaan ammattitaidolla ja innokkuudella 12 välittäjän voimin.

RE/MAX Villan Sarkama ja Schönberg ovat innoissaan uudesta toimistostaan kertoen: ”Hyvinkään toimisto – kuten meidän Järvenpäänkin toimisto – perustettiin palvelemaan vielä paremmin paikallisia asiakkaita. Ammattitaitoiset välittäjämme ovat auttaneet jo vuosia hyvinkääläisiä asuntojen ostossa ja myynnissä. Uuteen valoisaan toimistoon mahtuu asiakkaita keskustelemaan asuntoasioista ja tekemään kauppoja”.

 

Katja Sarkama (vas.) ja Nina Schönberg (oik.) toimivat yrittäjinä sekä RE/MAX Asuntokulma:ssa Järvenpäässä että  RE/MAX Villa:ssa Hyvinkäällä.


Franchise News 26.3.2020

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta