• Facebook
  • x
  • Linkedin

Sanna Portala on aloittanut Laatutakuu-ketjussa kiinteistöhuollon aluepäällikkönä

Laatutakuu kasvattaa toimintaansa ja vahvistaa osaamistaan kiinteistöhuollon puolella. Aluepäällikkönä 1.8.2021 aloittanut Sanna Portala vastaa työssään kiinteistöhuollon liiketoimintakonseptin kehittämisestä ja kasvusta sekä osallistuu aktiivisesti uusasiakashankintaan ja yrittäjärekrytointiin. Portalalla on pitkä kokemus kiinteistöhuollosta.

- Sannalla on laaja-alaista kokemusta kiinteistöhuollon liiketoiminnassa ja olemme iloisia saadessamme vahvan osaajan tiimimme. Sannan tehtävänä on kehittää koko Laatutakuu-ketjun kiinteistöhuollon liiketoimintaa valtakunnallisesti, ketjupäällikkö Liisa Väänänen toteaa.

- Tuntuu mukavalta päästä osaksi Laatutakuun osaavaa tiimiä. Lähes 13 vuotta ISS Palvelut Oy:lla kiinteistön ylläpitopalvelut -yksikössä saa nyt jatkoa Laatutakuulla. Näiden vuosien aikana olen saanut eri tehtävissä tarkastella kiinteistöhuoltopuolta eri näkökulmista. Odotan innolla, että pääsen hyödyntämään tuota kokemustani ja jälleen oppimaan uutta. On hienoa päästä tutustumaan Laatutakuu yrittäjiin ja tekemään yhteistyötä kiinteistöhuollon ammattilaisten kanssa!

Portala raportoi tehtävässä Laatutakuun ketjupäällikkö Liisa Väänäselle.


Franchise News 17.8.2021

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta