• Facebook
  • x
  • Linkedin

Social Burgerjoint -ketju laajeni Ouluun

Juha Ylitalo ja Reman Doski avasivat Social Burgerjoint -artesaaniravintolan Ouluun 4.12.

Yhdeksäs Social Burgerjoint -ravintola avautui Ouluun, kun yrittäjät Juha Ylitalo ja Reman Doski avasivat ravintolansa joulukuun alussa.

Social Burgerjointin perustanut MasterChef Suomi -voittaja Pikkis Tuomonen sanoo, että ketjulle on tärkeää löytää hyvän sijainnin lisäksi toimintaa pyörittämään samat unelmat jakavat, intohimoiset tekijät. Tuomosen mukaan: " Oulun ravintolaa lähtevät johtamaan franchisingyrittäjät Juha ja Reman, joilla on molemmilla vahva ravintola-alan osaaminen ja yrittäjätausta. Olemme innoissamme yhteistyöstä”, 

Oulun ravintolan on järjestyksessään ketjun yhdeksäs ravintola. Festareita kiertäneestä ruokarekasta taipaleensa aloittanut Social Burgerjoint on kasvanut lyhyessä ajassa burgeriyhteisöksi, jolla on ravintoloita Oulun lisäksi Vaasassa, Lahdessa ja Etelä-Suomessa.

Social Burgerjointin käsintehdyt artesaaniburgerit ovat saaneet tunnustusta. Brookdale-burgeri valittiin Euroopan parhaaksi syyskuussa järjestetyssä European Street Food Awardsissa sekä samainen burgeri sai parhaan lihaburgerin tunnustuksen kesäkuussa järjestetyillä, Suomen ensimmäisillä Burger lovers -festivaaleilla. Social Burgerjointin luova johtaja ja The Burgermeister Pikkis Tuomonen sanoo olevansa innoissaan, että he voivat tarjota burgereitaan nyt myös Oulussa.

Lue alkuperäinen uutinen täältä.

Franchise News 20.12.2019

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta