• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

yrittäjä tapio alanko lähtee luotsaamaan uutta tampereen SOCIAL BURGERJOINT -RAVINTOLAa

Social Burgerjoint -hampurilaisketju avaa huhtikuun lopussa ravintolan Tampereelle. Ravintolaa lähtee luotsaamaan yrittäjä Tapio Alanko. 

Jatkossa palkitun burgeriravintolayhteisö Social Burgerjointin burgereita saa myös Tampereella, kun ketju avaa ravintolan Hämeenkatu 14:ssa huhtikuun lopussa. Tampereen Social Burgerjoint -ravintolassa yrittäjänä aloittaa Tapio Alanko.

Nykyään tamperelainen, Porista kotoisin oleva Alanko työskenteli ennen yrittäjäksi ryhtymistä yli 30 vuotta pakkausteollisuudessa erilaisissa tehtävissä. Alanko kuvaa itseään intohimoiseksi ruuanlaiton harrastajaksi, jossa hänen erityisiä kiinnostuksen kohteita ovat hampurilaiset, pizzat, savustettu liha sekä oluenvalmistus. Harrastusmielessä hän onkin pyörittänyt parin kesän ajan kavereidensa kanssa Tampereella Tammelantorilla "Puruveden Muikku"-ravintolaa.

Yrittäjäperheen lapsena Alanko on aina haaveillut omasta yrityksestä. Vuonna 1987 Kotipizza -ravintolan perustaminen Poriin oli lähellä, mutta lopulta valmiuksia sen toteuttamiseen ei ollut. Alanko sanoo, että nyt elämäntilanne on kuitenkin sellainen, että yrittäjäksi ryhtyminen oli mahdollista ja hän päätti tarttua tilaisuuteen. Lisäksi franchisingyrittäminen alensi huomattavasti hänen kynnystään aloittaa vaativa ravintolabusiness.

Alanko uskoo Social Burgerjointin konseptiin sanoen: ”Hampurilaisia olen päässyt maistelemaan jonkin verran ympäri maailmaa ja Social Burgerjointin hampurilaiskonsepti on yksinkertaisuudessaan loistava. On ollut myös mahtava tutustua porukkaan tämän "Social Burgerjointin" takana. Alan ymmärtämään pikkuhiljaa miksi tämä burgeri on paras. Tampere tunnetaan "siipipääkaupunkina", mutta haluan tarjota tamperelaisille mahdollisuuden nauttia myös Euroopan parhaita burgereita.”


Franchise News 4.3.2020

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta