• Facebook
  • x
  • Linkedin

Fafa`s -ketjun uutta ravintolaa Pasilan Mall of Triplassa pyörittää kokenut Fafa`s -yrittäjä

Fafa’s ketjun 42. ravintola avattiin 17.10. Mall of Triplaan. Gufran Lutful avasi ravintolan yhdessä veljensä Raifan Faglulin kanssa. Veljekset ovat jo kokeneita Fafa`s -yrittäjiä, sillä he pyörittävät yhdessä Triplan lisäksi menestyksekkäästi myös Hakaniemen ravintolaa.

Fafa`s -ketjun franchising -ja kehityspäällikkö Anu Lindholm on tyytyväinen uuden ravintolan avaukseen kertoen: ”Triplan Fafa’s -ravintolan myynti on ylittänyt kaikki odotuksemme, asiakkailta on tullut upeaa palautetta ja ravintoloitsijat ovat tyytyväisiä. Enempää ei voisi toivoa.”

Sekä Triplan että Hakaniemen Fafa`s- ravintolan yrittäjä Gufran Lutful on kokenut yrittäjä. Hänen kiinnostuksensa yrittäjyyteen syttyi jo 15-vuotiaana opiskellessaan Malesiassa ja käynnistäessään silloin ensimmäistä verkkoliiketoimintayritystään. Lutful on koulutukseltaan tekniikan insinööri työskennellen myös ohjelmistoinsinöörinä Nokialla. Fafa`s -ravintoloiden lisäksi Lutful toimii yrittäjänä myös Unilever Finlandin jäätelökioskeissa kolmella paikkakunnalla. Lutful on vuosien varrella kartuttanut kokemustaan monipuolisesti asuessaan Bangladeshissa, Malesiassa, Qatarissa ja Suomessa ja työskennellessään eri alojen parissa, kuten suunnittelussa, ohjelmistokehittämisessä, ravintolajohtamisessa, ravintolayrittäjyydessä, kokkina, asiakaspalvelussa, valokuvauksessa, taksinkuljettajana, rahoituskaupassa. Lutful on aktiivinen opiskelija ja hän onkin suorittanut erilaisia rahoituksen, yrittäjyyden ja liiketoiminnan kehittämisen kursseja.

Gufran Lutful pyörittää sekä Hakaniemen että Triplan Fafa´s -ravintoloita yhdessä veljensä Raihan Faglulin kanssa. Faglul on mukana ravintoloiden päivittäisissä operatiivisissa toiminnoissa yhdessä veljensä ja muun henkilökunnan kanssa. Faglul on opiskellut liiketoimintaa ja nyt hän parhaillaan opiskelee Perhon ravintolakoulussa. Ravintola-alan kokemusta hänelle on kertynyt työskennellessään aikaisemmin mm. Kotipizza -ravintolassa.

Lutful on innoissaan uuden ravintolan avauksesta kuvaillen: ”Fafa`s -yrittäjyys ja ravintolan avaaminen Triplassa on ollut todella jännittävää. Mall of Tripla on Pohjoismaiden suurin kauppakeskus ja sijainniltaan erinomaisella paikalla tarjoten monipuolisen mahdollisuuden ruokailuun. Erittäin onnistuneen ja kiireisen avaamisen jälkeen uskon, että Tripla antaa hyvät mahdollisuudet palvella asiakkaita ympäri Suomea, koska Pasilan rautatieasema on maan toiseksi vilkkain rautatieasema, joka houkuttelee päivittäin yli 50 000 valtakunnallista matkustajaa.”


Franchise News 29.10.2019

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta