• Facebook
  • x
  • Linkedin

ORIVEDELLE AUKEAA UUSI KOTIPIZZA-RAVINTOLA

Kotipizza-ketju avaa uuden ravintolan Orivedelle 30.6. Yrittäjinä ovat Ibrahim Mizai, Javad Mirzaee ja Mahmoud Ahmadi.

Ennen Kotipizza-yrittäjyyttä Ibrahim Mizailla oli oma ravintola Hämeenkyrössä. Hän halusi kasvattaa liiketoimintaansa ja pohti vaihtoehtoja siihen. Mizai kiinnostui Kotipizza-ketjun yrittäjyydestä tuttaviensa innostamana. ”Eräs asiakkaani puhui minulle Kotipizzasta ja kuinka hän oli tyytyväinen sen tuotteisiin. Aloinkin sitten itse seuraamaan Kotipizzaa ja huomasin, että päivä päivältä Kotipizzojen asiakasmäärä kasvaa ja Kotipizzan kuljetusautojakin oli liikenteessä entistä enemmän”, Mizai kertoo. 

Mizai myi Hämeenkyrössä sijaitsevan oman ravintolansa ja otti yhteyttä Kotipizza-ketjuun. Neuvottelut tuottivat tulosta ja Mizaille aukesi syksyllä 2018 mahdollisuus lähteä Kotipizza-yrittäjäksi Kaarinaan. Kaksi vuotta myöhemmin, 1.9.2020, Mizai lähti yrittäjäksi myös Kangasalan Kotipizzaan.

Mizai halusi edelleen kasvattaa liiketoimintaansa ja kesäkuun 2021 aikana hänelle tulee luotsattavakseen kaksi Kotipizza-ravintolaa lisää. 1.6.2021 hän aloitti Kotipizza-yrittäjänä Turun Hämeentien ravintolassa ja 30.6.2021 aukeaa uusi Kotipizza-ravintola Orivedelle.

Kangasalan, Kaarinan ja Turun Hämeentien Kotipizza-ravintoloissa Mizai toimii yrittäjänä yhdessä veljensä Javad Mirzaeen kanssa. Uutta, Orivedelle aukeavaa Kotipizza-ravintolaan Mizai ja Mirzaee johtavat yhdessä ensimmäistä kertaa Kotipizza-yrittäjäksi ryhtyvän Mahmoud Ahmadin kanssa.

Mizain Kotipizza-ravintolat sijaitsevat eri puolilla Suomea, mutta yrittäjä ei koe sitä haasteelliseksi. ”Vaikka meidän Kotipizzojen etäisyys on kaukana toisistaan, se ei tunnu yhtään vaikealta. Liiketoiminnan tulevaisuuden kannalta emme aseta rajoja. Katsotaan, mikä määrä tuntuu sopivalta ja milloin."

Franchise News 23.6.2021

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta